LUNA I MARKO DANAS ZGRĆU VELIKE PARE, A NIJE UVEK BILO TAKO: Đoganijeva je nekad zarađivala samo 50 € i to na OVAJ NAČIN!
Foto: ATA Images

OBOGATILI SE

LUNA I MARKO DANAS ZGRĆU VELIKE PARE, A NIJE UVEK BILO TAKO: Đoganijeva je nekad zarađivala samo 50 € i to na OVAJ NAČIN!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković pohvalili su da od svog Jutjub kanala zarađuju i do 100.000 evra, dok je nekad cifra koju su zarađivali bila znatno manja.

Bračni par Miljković učestvovao je u prve tri sezone rijalitija "Zadruga", gde je njihova popularnost počela vrtoglavo da raste. Pre učešća u rijalitiju, Marko je bio di-džej, a radio je za nekoliko stotina evra po nastupu. Luna imala svoj blog, ali je većinski zarađivala od reklama na Instagramu, iako su te cifre bile neuporedivo manje nego danas, nakon što joj je rijaliti "podigao" cenu.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Luna je jednom prilikom ispričala da je pre rijalitija od jedne objave na Instagramu zarađivala 50 evra, dok se posle "Zadruge" taj iznos povećao i više od 10 puta.

- Dosta zarađujem od Instagrama, to je tačno, zato što me tamo prati pola miliona ljudi. Od toga može da se živi. Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 evra. Sad je taj iznos mnogo veći, ne bih ulazila u tačnu cifru, ali po objavi svakako dobijem više od 400, 500 evra - rekla je Luna u novembru 2020. godine.

Markov rijaliti staž je daleko duži od Luninog, budući da se on prvi put pojavio pred kamerama u prvoj sezoni "Velikog brata", 2006. godine, gde je ostao upamćen po tome što je šerpom vode pokušao da zagreje čitav bazen. Nakon toga je učestvovao u nekoliko sezona "Parova", a zatim i u "Zadruzi". Ipak, Đoganijeva je bolje unovčila boravak pred kamerama.

Luna Đogani
foto: ATA Images

Kada je reč o novcu zarađenom u rijalitiju, Luna je, kako su mediji svojevremeno pisali, za sve tri sezone "Zadruge" zaradila ukupno 310.000 evra, kao i automobil. Marko Miljković je sa imanja u Šimanovcima izašao manje bogat od svoje sadašnje supruge, te je u trećoj sezoni zaradio 50.000 evra, dok mu je honorar u prvoj i drugoj sezoni bio neuporedivo manji.

Luna se nakon druge sezone "Zadruge" oprobala i kao pevačica, a šuškalo se da jedan nastup naplaćuje oko 3.000 evra, što njen menadžer nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje.

Luna je posle treće sezone rijalitija ipak "batalila" pevanje, Marko je u međuvremenu pokrenuo svoj modni brend, ali su shvatili da će im najveću zaradu doneti Jutjub, te su pokrenuli svoj kanal na kojem dele trenutke iz svakodnevnog života, a prati ih više od 110.000 ljudi.

Prema procenama sajta "Social blade", Luna i Marko od jutjuba zarađuju oko 4.000 evra nedeljno.

- Zarađujemo od 1.000 do 100.000 evra, tu smo negde. U tom intervalu. Ljudi sve znaju, koliko mi zarađujemo, haos - kazao je Marko sinoć u emisiji "Amidži šou", dok se Luna smeškala.

Podsetimo, Luna i Marko su pre dve nedelje dobili ćerku Miu, koju će, kako su već najavili, takođe snimati za jutjub.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja