UZNEMIRUJUĆE SCENE

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK NESREĆE U BEOGRADU: Vozač UBIO PSA Ane Mihajlovski na pešačkom i POBEGAO, umalo stradala i deca! (VIDEO)

Stars -

Ana Mihajlovski i njene ćerke doživele su veliku traumu prethodnog dana, kada je bahati vozač na pešačkom prelazu pregazio njihovog psa kojeg su devojčice izvele u šetnju. Pudla je, prema rečima voditeljke, bila na povocu, a vozač je pobegao s lica mesta.

Ana Mihajlovski
foto: Printscreen/Instagram

Nakon nemilog događaja pojavio se snimak u vasništvu obližnjeg hotela u Zemunu, čije su kamere sve zabeležile, a na kojem se vidi kako vozač koji je pregazio psa beži s mesta nesreće.

Ana i njene ćerke su i dalje u šoku, a voditeljka je opisala šta se tačno dogodilo.

"Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog, i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne 'dačiju sandero', ali nije uspeo", rekla je Ana Mihajlovski kroz suze.

Ana Mihajlovski
foto: SIGURNOSNE KAMERE HOTEL TEATAR

"Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio", zapitala se potresena voditeljka, koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Policija je napravila belešku i uzete su izjave ljudi na licu mesta. Ana je istakla da su njene ćerke i dalje u šoku i da namerava da pronađe počinioca.

"Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti", zaključila je Ana Mihajlovski.

Ana Mihajlovski
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M./Blic/Mondo

Bonus video:

02:32

VEČE ZA PAMĆENJE: Neda Ukraden predstavila novi album i pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja