ŠERIFOVIĆEVA NAPRAVILA DRASTIČAN POTEZ: Nakon finala i skandala sa Sadikom, poslala poruku svim takmičarima Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/MarijaSerfovic

DONELA ODLUKU

ŠERIFOVIĆEVA NAPRAVILA DRASTIČAN POTEZ: Nakon finala i skandala sa Sadikom, poslala poruku svim takmičarima Zvezda Granda! (FOTO)

Stars -

Marija Šerifović iznenadila svojim potezom na društvenim mrežama.

Ona je sa svojim takmičarima iz "Zvezde Granda" imala grupu koju je sad, nakon završetka takmičenja, odlučila da obriše.

Džejla Ramović, Marija Šerifović
foto: Instagram

- Ljudi, vreme je da se ova grupa ugasi. Još jednom čestitam svima na svim uspesima. Budi dobro i budite dobri ljudi. Ako vam nekada nešto zatreba tu sam - napisala im je Šerifovićeva.

- "Nemoj, molim te", "kako je ovo tužno" - pisali su joj učesnici pomenutog muzičkog takmičenja, a pevačica je sve to objavila na Instagramu.

- Misija završena! Zvezde Granda 2021. godine! - dodala je Marija u objavi.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, jedan od Marijinih kandidata Sadik Hasanović u žiži je javnosti zbog benda koji ima sa ocem i pesama koje je pevao ranije o klanju Srba.

Nakon što su "isplivali" video snimci i izazvali bes javnosti, on se tim povodom ekskluzivno oglasio za Kurir.

"Kada sam zapevao spornu pesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najlepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povredio ili učinio da se oseća loše", deo je njegove izjave.

Marija Šerifović, Sadik Hasanović
foto: Printscreen/Youtube/MarijaSerfovic

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:21

Marija Šerifović kod Luke Adžića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track