SVOJE OBOŽAVAM, TUĐE POŠTUJEM! NASILJE NE PODRŽAVAM: Ceca razvezala jezik o kandidatu Zvezda Granda koji je napravio HAOS!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zvezde Granda

OTVORENO

SVOJE OBOŽAVAM, TUĐE POŠTUJEM! NASILJE NE PODRŽAVAM: Ceca razvezala jezik o kandidatu Zvezda Granda koji je napravio HAOS!

Stars -

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji.

Mali broj pevača je juče imao hrabrosti da se usred Srbije oglasi i osudi pevanje o klanju Srba. Jedan od retkih je Bora Đorđević, koji je poručio da država treba da zabrani neprijateljima naše zemlje da ovde zarađuju novac.

Sadik Hasanović
foto: Printskrin/Prva

​- Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od strane Nasera Orića, mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice... Ti 'Sateliti' su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i da šire svoj otrov - poručio je Đorđević.

Bora Đorđević
foto: Vladimir Šporčić

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

- Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda. Ljupka Stević kaže da je ne zanima što u Srbiji postaje zvezda čovek koji mrzi ovaj narod:

- Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima.

Ljupka Stević
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

01:41

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track