ACO PEJOVIĆ ODE U GLUMCE? Šuška se da će se pojaviti u filmu o Tomi Zdravkoviću! U Sceniranju OTKRIO sve o tome!
Foto: Kurir, Printscreen

KURIR TELEVIZIJA

ACO PEJOVIĆ ODE U GLUMCE? Šuška se da će se pojaviti u filmu o Tomi Zdravkoviću! U Sceniranju OTKRIO sve o tome!

Stars -

Popularni pevač Aco Pejović bio je gost jubilarne 50. emisije "Sceniranja" na Kurir televiziji.

Na samom početku emisije Pejovića je sačekalo iznenađenje! U program se uključila košarkašica Dajana Butulija, koja je otkrila da joj je još 2015. godine jedna od želja bila da Aco Pejović peva košarkašicama ako osvoje medalju.

Aco Pejović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

Ono što je mnogima malo poznato i sam pevač se bavio košarkom, a kako kaže, muzika mu je ipak bila draža.

Još na početku karijere Acu su upoređivali sa legendom narodne muzike Tomom Zdravkovićem, a kako se šuška u poslednje vreme, popularni pevač bi trebalo da se pojavi i u filmu o legendi narodne muzike.

- Otom potom, ko bude trebalo da priča o tome, pričaće. Kad bude došlo vreme, ono što treba saznaćete - rekao je pevač zagonetno i dodao da je imao prilike da pogleda prvu, radnu verziju filma, koju je opisao kao nestvarnu.

Aco Pejović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Ja sam tri puta u toku filma zaplakao, stvarno odavno nije urađen takav film. Sa toliko emocije i ljubavi, biće spektakl. Bjelogrlić je kralj, on je mag svog posla - kaže Pejović.

Popularni pevač lepo se slaže i sa glumcem Milošem Bikovićem, a na pitanje voditeljke da li bi pristao da glumi u filmu koji Miloš režira, Aco je jednstavno odgovorio:

- Nisam rođen za glumu i nisam se nikada time bavio - kaže kroz osmeh, a nije štedeo reči hvale za Bikovića.

Svoje detinjstvo opisao je kao sjajno, a sa drugarima iz vojske ostao je u izuzetnim odnosima, pa su se čak i okumili.

Muzičku karijeru započeo je sa 14 godina, i to tako što mu je otac kupio harmoniku.

U emisiju se uključio i harmonikaš Aca Sofronijević, sa kojim pevač ima sjajan odnos, a reči hvale našle su se i sa jedne i sa druge strane.

Na njegovo pitanje zašto nije nastavio da se bavi harmonikom, Aco se našalio:

- Da bih ostavio prostora njemu - rekao je.

Aca Sofrinijević, Aco Pejović
foto: Kurir televizija

Aco Pejović, osim po dobroj muzici, poznat je i po dobrom vinu, koje sam proizvodi.

- To je za prijatelje i mene, mi to u toku godine popijemo. Još nismo krenuli sa proizvodnjom, ali u toku je - kaže.

Nedavno objavljena nova pesma već broji milionske preglede na Jutjubu, a ono što je posebno interesantno, pesma je nastala po istinitoj priči.

- Moj dragi prijatelj Joca napisao je tu pesmu i to po priči svog prijatelja koji je imao takvu sudbinu. Prava je kafanska, i ima tu dušu. Ona je napravljena za taj Skadarlija fazon.

Aco Pejović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

Pesma je posvećena velikom prijatelju i menadžeru Boru Laloviću.

- To je najmanje što sam mogao da učinim za njega. Bili smo kao braća prava. Nažalost, evo već je godinu dana prošlo kako ga nema - kaže.

Acu je tokom emisije iznenadio i kolega Saša Matić, koji je otkrio da se poznaju već 20 godina i da su tada počeli zajedno da nastupaju i prave velike korake u karijeri.

Pejović se pomalo raznežio kada je ugledao ovaj snimak i poželeo da je više ljudi na svetu kao što je Sale Matić.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Voditeljka Vanja Camović se prisetila da je Saša Matić tokom svog gostovanja u „Sceniranju“ otkrio da je najveći bakšiš dobio od pokojnog Zorana Šijana za pesmu „Dva galeba bela“ koji mu je tada dao 2.000 maraka, pa ju je zanimalo da li je i Pejović za neku izvedbu dobio pozamašnu sumu. Aco nije želeo da govori o tome zbog teškog vremena u kome živimo, ali je priznao da je doživeo sličnu situaciju i da ga je cifra „raspametila“.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

U emisiju se uključila još jedna poznata ličnost, pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je se ovim putem zahvalila Pejoviću na pomoći od pre nekoliko godina kada joj je pomogao kada joj se slošilo na jednoj proslavi. Pejovića je i ova poruka iznenadila i dodao da veoma poštuje Cakanu i njenog supruga Nebojšu Negića.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Kada su se već dotakli prijateljstava na estradi nisu mogli da ne preskoče kumstvo sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović i njenim suprugom Filipom Živojinovićem.

Kako je rekao, do toga je došlo kada tokom jednog od druženja Pejović rekao Filipu da vodi pevačicu i da je ženi, oni su se našalili da će ukoliko dođe do toga njega izabrati za kuma, što se i dogodilo.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Još jedno iznenađenje sačekalo je Pejovića u Sceniranju.

U emisiju uključio proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović sa kojim je Pejović dugogodišnji prijatelj i koji je otkrio da je veliki pevačev fan i da mu je teško da se odluči između Ace pevača i Ace kao čoveka.

Odluka je pala na " Acu čoveka", a fudbaler je otkrio i da je posebno bio oduševljen kada mu je pevač pre tri godine, vraćajući se sa Ostroga, poslao sliku mesta u kojem je odrastao Mijatovićev otac – Bare Šumanovića.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Aco je progovorio i o porocima, pa naveo da je veliki ljubitelj vina, ali ono što je zanimljivo naveo je tompus kao svoj porok.

U emisiju su se uključili i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, koji su nedavno ugostili Pejovića na rođendanu pevačice koji je, kako kažu, bio sjajan. Izrazili su poštovanje jedno prema drugom, a Kemiš i Pejović su otkrili da će uskoro sarađivati na jednoj pesmi.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Došlo je vreme i da uživo ugostimo nekoga od Acinih prijatelja, te je u studio Kurir televizije ušetao pevač Sale Tropiko. Tokom razgovora Sale je otkrio da su Pejović i njegova ćerka rođeni istog datuma – 18. aprila.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Njih dvojica su presrećni da su počeli da nastupaju i kažu da nastaje prava euforija kada izađu na scenu – atmosfera je ista na nastupima i kao da su nastavili tamo gde su stali.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

Pevači su za kraj podelili da ih naredne godine očekuju veliki jubileji – Aco Pejović puni 50 godina, a Tropiko bend slavi 20 godina na sceni.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:48

Goga Sekulić u Sceniranju: Prodala sam kola da bih isplatila pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track