ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Nani pokrala bivšeg muža, Paniku otkačio stariji ljubavnik!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Nani pokrala bivšeg muža, Paniku otkačio stariji ljubavnik!

Stars -

Zdravo, drage moje, vidim da vam se prošla kolumna veoma dopala i zato ću se potruditi da i ova nova bude bar podjednako zanimljiva. Spremila sam vam najnovije tračeve iz sveta poznatih, a razotkrićemo i neke stare afere o kojima se dosad ćutalo.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Da počnemo od Nani, pevačice iz susedstva, koja samo što iz frižidera ne iskače. Njoj je već godinama glavni cilj da nađe nekog bogataša da se konačno udomi, ali nikako da shvati da više nije mlada i da to neće lako ići. Tužno je što se blamira u tim godinama, a ima ozbiljnu karijeru iz sebe.

Pouzdano znam da je njen brak pukao jer je od supruga krala pare iako joj je davao šakom i kapom. Znala je da će ga ostaviti i htela je sebi da obezbedi budućnost, pa je novac ostavljala sa strane. Posle je izmislila priču kako je neko prati, a zapravo ju je bivši jurio godinama ne bi li otkrio gde čuva njegove otete pare.

Kengurka je našla novog dečka, koliko čujem. U pitanju je neki lokalni biznismen koji se u nju zaljubio do ušiju, a izgleda da je i ona u njega. Zasad moraju da se skrivaju jer je ona još zvanično u braku, ali sigurno će ih uskoro nahvatati paparaci.

Panika je dobila pedalu od nekadašnjeg ljubavnika koji nije više tako uticajan kao u vreme kad su se viđali, pa više ne može da je protežira u svojoj produkciji. Nadala se nesrećnica da će uz njegovu pomoć vratiti posrnulu karijeru, čak se s njim i videla nekoliko puta, da bi joj je Gospodin na kraju rekao da ništa ne može da učini za nju. Naravno, emocije kod Panike su preko noći nestale pa više nije zvala svog starijeg ljubavnika.

Prva je izgleda u svađi sa svojim partnerom, koliko čujem. Navodno, on nije hteo s njom da otputuje pa je nastala opšta frka. Navikla da uvek bude po njenom, Prva je počela da histeriše i da se svađa sa dečkom, koji ju je iskulirao i otišao. Ne znam da li su definitivno prekinuli ili je ovo samo manja trzavica, ali poznavajući Prvu, neće se tako lako otkačiti od mlađeg partnera.

Toliko za danas od mene, čitamo se i sledeće nedelje.

Ilustracija, Stars, Kolumna, Kurir Akcija, Abronoša

Kurir.rs

Bonus video:

04:00

LUKAS POVERIO PORODICU PEJOVIĆU UKOLIKO MU SE NEŠTO DESI: Aco emotivno reagovao pa otkrio ko je osoba kojoj ON isto toliko veruje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track