NE VRAĆAM SE ŽENI, POČINJEM ŽIVOT SA KRISTINOM! Kristijan Golubović otkrio da ne planira da traži od Ivane DRUGU ŠANSU!
Foto: Printscreen/Pink, Printscreen

kristijan se odlučio

NE VRAĆAM SE ŽENI, POČINJEM ŽIVOT SA KRISTINOM! Kristijan Golubović otkrio da ne planira da traži od Ivane DRUGU ŠANSU!

Stars -

Kristijan Golubović otkrio je da planira zajednički život sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, te da želi da se što pre razvede od supruge Ivane, i to da bi ozvaničio vezu sa zadrugarkom, saznaje Kurir.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Otkako je izašao iz rijalitija, žestoki momak govorio je o svojoj novoj partnerki kao o ženi s kojom želi da započne zajednički život, te ne čudi što ju je sačekao prilikom izlaska iz "Zadruge". Nju je to iznenadilo, pa je u šoku pitala da li je to stvarno, a potom počela da ga grli i ljubi.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

- Ne verujem, ko je ovaj mladić ovde što me je dočekao? Tresem se, imam veću tremu sad nego kada sam ulazila - rekla je ona. Nakon završetka emisije "Zadruga - izbacivanje", rijaliti par se pokupio i otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja. Kada smo kontaktirali sa njim tokom jučerašnjeg dana, Golubović je priznao da je srećan.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen

- Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno - počeo je on, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

Kristijan Golubović
foto: Nikola Anđić

- Imamo lepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo decu, prija mi kao žena, kao čovek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant - rekao je on.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Još uvek zakonita supruga Ivana ga više ne zanima, ali će s njom ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog deteta.

Ivana Golubović, Kristijan Golubović
foto: Damir Dervišagić

- Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na celokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s detetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje ćerke. Bio sam u Kraljevu pre dva dana, razgovarao sam sa njom i video dete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Plakala je kada je gledala kako se igram sa detetom. Naša ćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata. Mnogo emotivno je bilo. I pre toga sam se video sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam hteo da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i nje - priznao je on.

Želeo bi da je Sulejman

Iako je odlučio da nastavi vezu s Kristinom, Kristijan o Ivani govori kao o najvrednijoj ženi. - Volim je i dalje kao ženu. Njene vrline su mnogo jače od jedne Kristine Spalević. To je bila žena za sva vremena koju sam izneverio. Da sam možda Sulejman Veličanstveni, možda sam mogao da imam dve žene.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Ana Denda

Stars Naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

13:14

KRISTIJAN EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Žena mi je UZELA OGROMAN NOVAC, KRISTINA me je MNOGO RAZOČARALA! Ima PREVIŠE PUTERA NA GLAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track