S MIHAJLOM SAM BILA NA SOCIJALNOJ DISTANCI! Mladenovićka progovorila o proslavi kod ŠAULIĆA: Otišla sam tamo kao PEVAČICA!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

iskrena

S MIHAJLOM SAM BILA NA SOCIJALNOJ DISTANCI! Mladenovićka progovorila o proslavi kod ŠAULIĆA: Otišla sam tamo kao PEVAČICA!

Stars -

Fudbaler Luka Adžić, unuk Šabana Šaulića, postao je otac, a na proslavi prinove, pre nekoliko dana, pevala je pevačica Aleksandra Mladenović, koja je bila u vezi sa Mihajlom Šaulićem.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Pink

Aleksandra je sada govorila o tome kako je izgledao njen i Mihajlov susret.

Aleksandra Mladenović, Mihajlo Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

- Nisam se izljubila, pružila sam mu ruku. Korona je ipak, pa bolje da bude distanca. (smeh). Mihajlo je predobar momak, jako je kulturan i imam samo reči hvale o njemu da kažem. Što se tiče ljubavi, ne znam zaista kakav je. Nisam u vezi s njim, ja sam sama. Otišla sam tamo kao pevačica, vole da me slušaju i meni je drago da je tako. Lepo sam se provela tamo. S Mihajlom sam bila na socijalnoj distanci, ali i njemu sam otpevala par pesama - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Aleksandra Mladenović
foto: ATA images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

ŠAULIĆIMA NA SLAVLJU PEVALA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ koja je MIHAJLOVA BIVŠA DEVOJKA! Luka Adžić se veselio sa ujakom uz njene pesme!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track