ŠABANOV SIN HOĆE DA SE POMIRI SA MLADENOVIĆEVOM?! Mihajlo tražio da Aleksandra peva na porodičnom slavlju, a imao je svoje RAZLOGE
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENI DETALJI

ŠABANOV SIN HOĆE DA SE POMIRI SA MLADENOVIĆEVOM?! Mihajlo tražio da Aleksandra peva na porodičnom slavlju, a imao je svoje RAZLOGE

Stars -

Mihajlo Šaulić, sin legendarnog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića prošle godine raskinuo je veridbu sa dugogodišnjom devojkom Danijelom nakon čega se spekulisalo da je u vezi sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

Aleksandra Mladenović, Mihajlo Šaulić
foto: Vlada Sporčić, Nemanja Nikolić

Međutim, kako su krenule priče da su njih dvoje u vezi, tako se pojavila informacija da su raskinuli početkom ove godine. A sada je sve šokiralo kada je Aleksandra pevala na slavlju povodom rođenja ćerkice Luke Adžića, Mihajlovog sestrića, pa su glasine da se pevačica i Šabanov sin mire, sve glasnije.

Izvor blizak Šaulićima navodno otkriva da je Mladenovićka pevala upravo jer je to bila Mihajlova želja:

00:14

ŠAULIĆIMA NA SLAVLJU PEVALA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ koja je MIHAJLOVA BIVŠA DEVOJKA! Luka Adžić se veselio sa ujakom uz njene pesme!

"Oni su mesec dana pre nego što je beba došla na svet pričali o slavlju, ipak od Šabanove pogibije nisu pravili nijedno slavlje, onako kako su navikli. Mihajlo je tada Luki dao predlog da angažuje Aleksandru jer ona pravi sjajnu atmosferu, na šta je novopečeni tata odmah pristao. Sem njih dvojice niko nije znao ko će pevati tu noć, a kada se Aleksandra pojavila, svi su ostali zatečeni. Naravno da su mnogi počeli da zapitkuju Mihajla koji se samo smeškao. A Aleksandra je najveći bakšiš dobila baš od njega kada je zapevala svoju pesmu. Mihajlo ne beži od toga da mu je sa Aleksandrom bilo jako lepo u vezi i da želi da se pomire, ali kako je čuo da ona ima dečka, ne želi ništa da forsira. Ne znam da li su se nakon slavlja čuli, ni kako je njen sadašnji reagovao na to što je pevala bivšem na slavlju, ali cela porodica navija da se Mihjalo skrasi i svima je Aleksandra simpatična. Ko zna, možda se uskoro i pomire", priča izvor za "Star", prenose mediji.

Aleksandra Mladenović
foto: ATA Images

Kurir.rs/Star

Bonus video:

00:48

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ O ODNOSU SA MIHAJLOM ŠAULIĆEM: Nismo u vezi, prijatelji smo! Otkrila da li ima DEČKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track