VODITELJKA SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA, A DA LI BISTE JE DANAS PREPOZNALI? Nataša je udata za muzičara, a evo čime se BAVI!
Foto: Printscreen/Prva TV

MALO KO ZNA

VODITELJKA SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA, A DA LI BISTE JE DANAS PREPOZNALI? Nataša je udata za muzičara, a evo čime se BAVI!

Stars -

Novinarka i TV voditeljka Nataša Ristić poslednjih godina povukla se sa malih ekrana.

Nataša iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru, a poslednja emisija koju je vodila bila je "Žene" u kojoj je domaćica bila zajedno sa još četiri koleginice - Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, Majom Volk i Ivanom Zarić.

Poslednjih godina radi kao predavač veština komunikacije, a kako je sama svojevremeno istakla u jednom trenutku je pomišljala da se zbog stresa potpuno povuče iz sveta medija.

Nataša Ristić
foto: Printscreen/Prva TV

U skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kompozitorom i muzičkim urednikom, sa kojim ima sina Mihaila. Intervjue daje retko i veoma je posvećena porodičnom životu.

- Kao i većina, živimo, u najboljem slučaju, na pozitivnoj nuli verujući da je dozvoljeni minus jedan od boljih bankarskih izuma. Nerviraju me bezobrazluk i bahatost, odsustvo mera i standarda, što sve može i ovako i onako - rekla je Nataša svojevremeno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:09

SANJI MARINKOVIĆ VIRE GRUDI IZ LETNJE HALJINE: Voditeljka nabacila taman ten, pa se razgolitila i pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track