MILICA PAVLOVIĆ PRESREĆNA ZBOG ULOGE U PEVAČICI: Glumci su me na kraju zvali svojom koleginicom!
Foto: Stefan Stojanović

GLUMICA

MILICA PAVLOVIĆ PRESREĆNA ZBOG ULOGE U PEVAČICI: Glumci su me na kraju zvali svojom koleginicom!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović s novinarima Kurira podelila je uzbuđenje koje oseća pred početak emitovanja serije "Pevačica", ali nam je i otkrila kakva je osećanja imala kad je išla na prvi kasting za ulogu.

Milica Pavlović
foto: Privatna Arhiva

- Kasting mi je delovao kao prva audicija za "Zvezde Granda", kasnije mi je trebalo nekoliko dana da uđem u lik koji glumim. Morala sam Milicu Pavlović da ostavim u svom stanu i da od tog momenta kad pređem svoj prag živim život svog lika. Iako sam čula razne priče da mi neće biti lako i da su glumci prilično zatvoreni za saradnju i nova lica, posebno iz sveta šou-biznisa, ja sam sve to slušala i prihvatala, ali se na kraju ispostavilo da kakav si ti prema drugima, takvi će i oni biti prema tebi. Mi smo na setu svi funkcionisali kao jedno, svi smo zajedno bezuslovno sarađivali. Na kraju dana, svi su me nazivali koleginicom i bili su zadovoljni što sam u njihovom timu - istakla je ona.

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Osvrnula se i na negativne kritike na društvenim mrežama kad se u javnosti pročulo da će igrati ulogu inspirisanu pokojnom pevačicom Jelenom Marjanović.

- Nek narod prvo pogleda seriju, pa nek sudi. Mi smo skloni predrasudama, ali sigurna sam da će ljudi na kraju uživati - završila je Milica.

otvaranje butika, Sofija Milošević, Milica Pavlović
foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/M.K./A.P.

Bonus video:

00:13

MILICA PAVLOVIĆ NIKAD VRELIJA! Pevačica zamešala kukovima, a na njoj samo TRAČICE i LANCI! Sve oči bile UPRTE U NJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track