Najnovije vesti

OTAC TEE TAIROVIĆ BIVŠI SAVETNIK ZORANE MIHAJLOVIĆ! Zoran je kratko sarađivao SA MINISTARKOM!
Foto: Privatna Arhiva, Zoran Petrović MSGI

Savetnik

OTAC TEE TAIROVIĆ BIVŠI SAVETNIK ZORANE MIHAJLOVIĆ! Zoran je kratko sarađivao SA MINISTARKOM!

Stars
22:52h

Zoran Tairović, otac pevačice Tee Tairović, obavljao je dužnost savetnika zaduženog za praćenje i koordinaciju romskih pitanja potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović.

Zorana Mihajlovic, Usijanje
foto: Kurir Televizija

Po onome što piše u biografiji akademskog slikara iz Novog Sada, osim ove državne funkcije, bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka. O sebi kaže da je multimedijalni umetnik, a već sa osam godina počeo je da radi na Radio Novom Sadu.

Zoran Tairović, Tairović
foto: Printscreen

- Formalno, u opisu posla ja sam savetnik potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović, koji se bavi praćenjem i koordinacijom romskih pitanja. Međutim, moje je da savetujem potpredsednicu kad su u pitanju romske politike i njihova implementacija. Radio sam i na izradi Strategije za unapređenje položaja Roma 2015-2025. i, zahvaljujući divnim ljudima kao što su Osman Balić, Goran Bašić i drugi, uspeli smo da kulturu kao peti element provučemo kroz strateški koncept - piše u biografiji Tairovića, objavljenoj na sajtu Srbinovski-art. com. Međutim, po svoj prilici Tairović duže vreme nije ažurirao podatke u svojoj biografiji, jer su nam iz odeljenja za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije rekli da više nije saradnik.

Zoran Tairović, Tairović
foto: Printscreen

Takođe, i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović nam je rekla da Tairović odavno nije njen saradnik.

- Kratko je bio moj savetnik u jednom davnom periodu, jer sam ja vodila koordinaciono telo za inkluziju Roma i Romkinja. Bio je angažovan u kabinetu u periodu od 17. avgusta 2015. do 11. avgusta 2016. godine - poručila je Mihajlovićeva.

Zorana Mihajlović, Reset samit
foto: Beta Zoran Petrović

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

KAŽU DA JE TEA BOMBA, A U LJUBAVI JOJ NIJE SVE PO VOLJI: Progovorila je o EMOCIJAMA
00:33

KAŽU DA JE TEA BOMBA, A U LJUBAVI JOJ NIJE SVE PO VOLJI: Progovorila je o EMOCIJAMA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja