RUSI SU POBEGLI, VIŠE NE PLAĆAJU MILIONE! Nada htela da proda kuću u Tivtu, a sve je propalo: Od tog novca bismo živeli deca i ja!
Foto: Ana Paunković

NIJE BILO PO PLANU

RUSI SU POBEGLI, VIŠE NE PLAĆAJU MILIONE! Nada htela da proda kuću u Tivtu, a sve je propalo: Od tog novca bismo živeli deca i ja!

Stars -

Pevačica Nada Topčagić čim je popustila korona, spakovala se i sa suprugom Zlatkom otišla u Crnu Goru u Kaluđerovini u Tivtu gde ima kuću.

Ona priznaje da je nakon dugog razmišljanja odlučila da je proda, međutim od kupaca nema ni traga ni glasa, iako su joj ranije nudili milione za tu nekretninu.

Nada Topčaigić, Nada Topčagić
foto: Damir Dervišagić

"Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi Rusi došli do samih ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena. I taman kad sam odlučila da je prodam, Rusi su pobegli", kaže Nada za "Star" prenose mediji i dodaje:

"Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine koje bih izdavala i od čijeg novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim sve je propalo."

Nada Topčagić
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/K.Đ/Star

Bonus video:

00:20

NADA TOPČAGIĆ ODJEKUJE NA SAN SIRU! Zagrevanje fudbalera Milana i Mančestera uz folk hit jutro je! Ibri i Matiću NIKADA LEPŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track