KAKAV PREOKRET: Indira iz grupe "Kolonija" prešla sa dens na TAMBURAŠKU MUZIKU, sprema duet sa HALIDOM BEŠLIĆEM!
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

KAKAV PREOKRET: Indira iz grupe "Kolonija" prešla sa dens na TAMBURAŠKU MUZIKU, sprema duet sa HALIDOM BEŠLIĆEM!

Stars -

Indira Vladić, bnivša članica grupe "Kolonija" nastavila je sa radom nakon godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa i kako kaže videlo se po reakcijama publike da je se uželela.

- Skakala sam dva i po sata i onda sam odjednom zakazala. Muž me onako pogledao i upitao, "Treba li infuzija", rekla sam da treba, ali ipak nisam stala, nastavila sam normalno da nastupam. Ljudi su se hroničnmo uželeli provoda i muzike i nadam se da će tako ostati i da ćemo pevati, skakati i da nam to neće pokvariti nikakvi novi sojevi, delte itd. - rekla je pevačica koja uskoro objavljuje novi album, na kojem će, verovali ili ne, dominirati tamburaška muzika, ali i stari dobri dens zvuk, pa je za potrebe novog projekta angažovala bivšeg saradnika iz "Kolonije" Borisa Đuđevića, a potom dala svoje mišljenje o grupi:

Indira Levak
foto: Kurir televizija

- Kolonija će uvek biti deo mene, deo mog života, čak imam i tetovažu na kojoj je ispisano ime ghrupe. Iako sam se ja odvojila od Kolonije, Boris i ja smo nastavili svojim putem. Napravio mi je pesmu za novi album i sigurno je da ćemo sarađivati i u narednom periodu - rekla je Indira.

Ono što je takođe zanimljivo jeste to da je snimila i duet sa Halidom Bešlićem.

Halid Bešlić
foto: Dragana Udovičić

- Mi smo dugogodišnji prijatelji i jednom smo sedeli i kaže on, "Što ti i ja ne bismo snimili duet" i naravno da sam pristala. Istina, spoj nespojivog, pevačica dens muzike i pevač narodne muzike, ali Halid je legenda. Veoma je bilo lako raditi s njim. On osim što je narodni pevač, on je i narodni čovek koji voli da se druži i bilo je lako lepo dok smo snimali pesmu - rekla je pevačica i rekla da se uželela publike u Srbiji:

- Nedostaje mi moja publika i zaista volim Beograd, tamo se osećam kao u svom dnevnom boravku, jer svi me vole, čak i radnice u prodavnici, uvek se lepo ispričamo. Jedva čekam da dođem i da se ponovo družim - rekla je Indira i srdačno pozdravila sve svoje fanove u Srbiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

VIŠE NE KRIJE SVOJ LJUBAVNI STATUS! Mlada pevačica Angelina otkrila da je ZALJUBLJENA, a evo šta je rekla o bivšem dečku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja