JANJUŠ POLUDEO U ŠOPING CENTRU, OPSOVAO RADNICU! Jedna rečenica ga je skroz IZBACILA IZ TAKTA, pa joj žestoko odbrusio! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS

JANJUŠ POLUDEO U ŠOPING CENTRU, OPSOVAO RADNICU! Jedna rečenica ga je skroz IZBACILA IZ TAKTA, pa joj žestoko odbrusio! (FOTO)

Stars -

Bivši zadrugar i bivši dečko Maje Marinković Marko Janjušević Janjuš pokazao je da ne može da se navikne na život nakon rijalitija.

Zadruga 4, Zadruga
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Janjuš je na društvenoj mreži Instagram otkrio da je pobesneo, nakon što su ga u jednoj prodavnici prepoznali čim je kročio u istu, te je čak i opsovao.

- Ulazim u neku radnju da kupim neke majice i prodavačica kaže: ''Dobar dan, gospodine Janjuše''. Ma rekoh, nosi se bre u p*čku materinu - napisao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

Podsetimo, Janjuš se nakon superfinalne noći i incidenta sa Majom Marinković i njenim ocem Takijem, nije čuo sa njom, kako je ona otkrila tokom žurke na velelepnom imanju, ali je zato s javnošću podelio kako uživa sa ćerkom Krunom na bazenu.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

KIJI KOCKAR SEVNULE GAĆICE DOK SE SNIMALA! Pevačica objavila video na Internetu, a ni BUJNO POPRSJE nije izostalo! (VRELO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja