ROMANU SPOPADAO UDVARAČ, NJEN DEČKO SKOČIO DA GA BIJE! Pevačica na meti navalentnog muškarca, potpuno UZNEMIRENA!
Foto: Printscreen/Instagram

haos u vrnjačkoj banji

ROMANU SPOPADAO UDVARAČ, NJEN DEČKO SKOČIO DA GA BIJE! Pevačica na meti navalentnog muškarca, potpuno UZNEMIRENA!

Stars -

Romana Panić se u velikom stilu vratila na muzičku scenu nastupom na festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je zbog nje izbio haos nakon koncerta. Pevačicin dečko, koga dobro skriva od očiju javnosti, umalo se pobio s muškarcem koji joj se udvarao na žurki u jednom hotelu, na koju je otišla nakon druženja s publikom.

Romana Panić
foto: Kurir

Romana je među poslednjima došla na zabavu, a s njom i njen partner. Međutim, kako bi zavarali trag paparacima i novinarima koji su tom prilikom bili u restoranu, njih dvoje su odvojeno ušli u prostoriju, a nisu sedeli ni za istim stolom. Ona je sedela s Natalijom i Sanijem iz grupe Trik FX, a njen dečko na drugom kraju.

Romana Panić
foto: Kurir

Muškarac kome se pevačica dopala, kako saznajemo, pre nje je stigao na zabavu, a otkako je ušla nije skidao pogled s nje. U jednom trenutku joj je prišao i počeo da joj se udvara. Ona je bila ljubazna jer je mislila da je u pitanju njen fan, ali kako joj se sve više nabacivao, bila je prinuđena da se premesti. Sve to je posmatrao njen izabranik, koji je, iako se trudio da bude neprimetan, morao da reaguje i da tom muškarcu skrene pažnju na ponašanje. Prema rečima očevidaca, njih dvojica su žustro počeli da se raspravljaju, ali se od muzike nije čulo šta su jedan drugom izgovorili. Atmosfera je bila uzavrela, delovalo je da će doći i do tuče, jer je pevačicin dečko bio spreman na sve, ali su okupljeni gosti uspeli da ih odvoje. Zbog cele situacije Romana se uznemirila, pa se pokupila i s dečkom otišla u hotel. Kako saznajemo, navalentni muškarac se pravdao da nije znao da je Panićeva tu s dečkom, a da jeste, nikad joj ne bi prišao. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali njen broj telefona poznat redakciji je bio van funkcije.

Romana Panić
foto: Kurir

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

05:56

ESTRADA SE OKUPILA U VRNJAČKOJ BANJI, A MEĐU NJIMA I ROMANA PANIĆ! Pevačica za Kurir: Ja se kao FENIKS dižem iz pepela! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track