Najnovije vesti

RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLE 25 GODINA BRAKA?! Folkerova žena urlala na plaži: Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno?!
Foto: Damir Dervišagić

Brak u krizi

RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLE 25 GODINA BRAKA?! Folkerova žena urlala na plaži: Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno?!

Stars

Folk pevač Radiša Trajković Đani navodno ima ozbiljnih problema u braku, a ako je suditi po gradskim pričama on i Slađa planiraju da se razvedu! Sve to podgrejala je i informacija da je poznati bračni par prvi put otišao odvojeno na odmor.

Slađa se već nekoliko dana nalazi u ekskluzivnom letovalištu u Turskoj, dok Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori.

- Slađa je u hotelu sa sinom, snajom i unučetom! Od Đanija ni traga ni glasa! Uglavnom je zamišljena i po ceo dan je na privatnoj plaži hotela ili na bazenu! Suprug i ja smo pre dva dana prisustvovali jednoj sceni! Naime, Slađi je zazvonio telefon, kada se javila bukvalno je urlala u slušalicu: "Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno!" Ne možemo da tvrdimo, ali mislimo da ju je zvao suprug. Bilo je strašno - tvrdi izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Slađa i Đani nedavno su proslavili 25 godina braka, ali je njihov život uvek bio buran, čak se govorilo i o navodnim preljubama pevača.

Ni Slađa ni Đani nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja