BIVŠI ČLAN LEGENDI PRELAZI U POP PEVAČE? Ivan Milinković iznenadio javnost, a evo kakav ima PLAN posle objavljene numere!
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

BIVŠI ČLAN LEGENDI PRELAZI U POP PEVAČE? Ivan Milinković iznenadio javnost, a evo kakav ima PLAN posle objavljene numere!

Stars -

Ivan Milinković već dve godine nije deo grupe "Legende". Snimio je par pesama pre pandemije koronavirusa, a onda je sve naglo stalo.

Sada se vratio sa novom numerom "Nema nazad" i spreman je da nastavi tamo gde je stao. U pitanju je narodna pesma sa ljubavnom tematikom koja će se sigurno svideti publici.

Ivan Milinković
foto: Kurir Televizija

- Nema šta mnogo da govorim o pesmi, a spot je lepo realizovan, Goran Šljivić je sve to lepo uradio i mislim da sve ide u kompletu lepo. Sama pesma mi se svidela, jer podseća na one stare dobre narodnjeke - rekao je Ivan i dodao da je oduševljen komentarima publike na numeru.

Milinković je i više nego spreman za novo poglavlje u svojoj karijeri, te uskoro objavljuje svoj prvi nastup nakon izlaska iz "Legendi".

Ivan Milinković
foto: Kurir Televizija

- Posle ove osme numere, dolaze deveta i deseta koje su odavno u pripremi i ja time zaokružujem album. Možda bude ubacimo i bonus pesmu kao 11. ali to ćemo još da vidimo. Ove preostale dve numere će biti potpuno pop, jedna od njih je balada pod nazivom "Senka moga anđela", predivna je i jedna brza pesma - rekao je Ivan Milinković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

PEJOVIĆ NIJE SPUSTIO CENU NASTUPA: Pevač uzima i VEĆE PARE, a evo šta je rekao o FINANSIJSKOJ KRIZI TOKOM KORONE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track