00:06

ODABRANIH 15 ZVANICA ZA VENČANIM STOLOM: Goca mužu Raši ispunila ovu ŽELJU, a svadbena torta je puna SIMBOLA (VIDEO)

srećni

ODABRANIH 15 ZVANICA ZA VENČANIM STOLOM: Goca mužu Raši ispunila ovu ŽELJU, a svadbena torta je puna SIMBOLA (FOTO)

Stars -

Goca Tržan i Raša Novaković, posle šest godina otkako su sklopili građanski brak, zavetovala se na večnu ljubav pred bogom u jednoj crkvi u Beogradu. Na venčanju bilo je oko 15 zvanica, među kojima nije bilo poznatih. Kako saznajemo, to su najbliži prijatelji bračnog para.

Goca i Raša jednom prilikom su pričali o tome kako bi voleli da naprave crkveno venčanje, a tom prilikom pevačica je iznela svoju želju da naprave nešto veće slavlje.

Goca Tržan
foto: printscreen

Ipak Raša je tada objasnio da je on više za intimniju ceremoniju, kojoj bi prisustvovali samo njihovi najbliži prijatelji.

Goca je tada pokušavala da mu objasni da ona ima dosta prijatelja i da bi volela da svi prisustvuju njihovom posebnom danu, međutim izgleda da je na kraju ipak prevagnula Rašina zamisao, pogotovo zbog činjenice da pandemija i dalje traje.

Na Instagramu su se pojavile fotografije iz restorana na kojem se vidi kako odabrana ekipa uživa u svečanom danu.

Svadbena torta je bila na dva sprata i puna je simbola. Na čokoladnoj torti prelivaju se žuta boja, a cvetovi su narandžaste boje.

Žuta boja ima značenje radost, sreća, intelekt, energija, podiže raspoloženje, čast i odanost, dok naradžasta kreativnost, uspeh, podsticaj, privlačnost, odlučnost, na zastavi simbolizuje snagu u izdržljivost

Goca Tržan
foto: printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track