PAPARACO KURIR! OSTAVILA CARA PA SE ŠETA SA DRUGIM DEČKOM PO KNEZU! Mina Vrbaški uslikana u centru grada!
Foto: Kurir, Printscreen

paparaco

PAPARACO KURIR! OSTAVILA CARA PA SE ŠETA SA DRUGIM DEČKOM PO KNEZU! Mina Vrbaški uslikana u centru grada!

Stars -

Mina Vrbaški definitivno je stavila tačku na svoju vezu s Filipom Carem, pa se po centru grada već švrćka s drugim muškarcem. Da li joj je u pitanju prijatelj ili možda novi dečko, još nismo saznali, jer je bivša zadrugarka vodila računa, pa nije bila prisna s tim mladićem.

Mina Vrbaški
foto: Kurir Arhiva

Paparaco Kurira uslikao je rijaliti zvezdu u Knez Mihailovoj ulici, gde je došla u šoping, a društvo joj je pravio javnosti nepoznati muškarac. Da nije raskinula vezu s Carem, sigurno bi on šetao s njom po centru, ali, kako tvrde izvori, ona ne želi da mu se vrati, pa se snašla. Sa ovim muškarcem je užurbano hodala, a na nogama je imala papuče koje je nosila i na finalu rijalitija.

Mina Vrbaški
foto: Kurir Arhiva

Inače, Mina Vrbaški je na finalnoj večeri "Zadruge" plakala i histerisala zbog Cara, ali je na kraju kući otišla nasmejana jer je uspela da ga vrati. Njih dvoje su se celu noć svađali, ali je urgencijom njene majke ipak došlo do civilizovanog razgovora nakon kog je pao i poljubac pomirenja.

Mina Vrbaški
foto: Kurir Arhiva

Za Kurir su tada rekli da će dati šansu njihovoj ljubavi, ali je Filip bio iskren i rekao da se plaši reakcije svoje majke, koja nije podržala njegovu vezu sa Minom. Starleta mu je tada jasno stavila do znanja da će morati majci sve lepo da objasni kao što je ona učinila u razgovoru sa svojom porodicom. Na žurki povodom kraja četvrte sezone "Zadruge" oni se nisu pojavili zajedno, ali su dali zajednički intervju u kom su rekli da uživaju u ljubavi i da im je lepo. Međutim, to nije dugo potrajalo, a Mina je u emisiji "Narod pita" priznala da je njihovoj vezi definitivno, po ko zna koji put, došao kraj.

Mina Vrbaški
foto: Kurir Arhiva

kurir.rs/Ana Denda/ foto: Privatna arhiva Kurir

Bonus video:

00:15

MINA DOŽIVELA NERVNI SLOM, GUŠI SE U SUZAMA I OBRAĆA BIVŠEM MENSURU: Shvatila sam šta sam izgubila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja