IVAN I MILIJANA KUPILI STAN NA ZLATIBORU! Iz rijalitija svili gnezdo na planini, pevač otkrio detalje zajedničkog života!
Foto: Printscreen

Ljubav cveta

IVAN I MILIJANA KUPILI STAN NA ZLATIBORU! Iz rijalitija svili gnezdo na planini, pevač otkrio detalje zajedničkog života!

Stars -

Ivan Gavrilović (53) i Milijana Bogdanović (23) ne odustaju od toga da otpočnu zajednički život, pa su odmah posle završetka rijalitija "Parovi" kupili stan na Zlatiboru.

Denser je potpuno opčinjen mlađanom Milijanom, zbog koje je ostavio suprugu Marinu, s kojom ima dva odrasla sina. Upoznali su se u rijalitiju, a iako je znao da Bogdanovićeva juri starije muškarce i da iza sebe već ima kratak brak sa Milojkom Božićem (76), ubeđen je da neće i on tako proći. U razgovoru za Kurir Ivan kaže da se zaista oseća srećno sa Milijanom.

Ivan Gavrilović, Milijana Bogdanović
foto: Printscreen/Happy

- Ovo je prava priča, nije nešto prolazno. Nakon izlaska iz "Parova" video sam se sa sinovima, sve je okej, kako sam i očekivao. Za Marinu ništa ne znam, ona nije u Beogradu, ali ne znam gde je - kazao je on, pa otkrio da su se on i Milijana već skućili.

- Zbog posla moram da budem u Beogradu, ali mi smo odlučili da ipak kupimo stan na Zlatiboru, što smo i uradili. Tamo ćemo živeti, a ja ću u Beograd dolaziti često, kad god budem imao obaveza - izjavio je Ivan.

Kurir
foto: Kurir

I. E. Foto:Kurir, printskrin

Bonus video:

01:08

KAD ĆE SVADBA, ULAZITE LI U 5. RIJALITI, DA LI VIĐAŠ ĆERKU VERU? Kristijan i Kristina odgovorili na sva INTIMNA PITANJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja