GORE MREŽE ZBOG RATA ŠA I ĐEDOVIĆA! Reper pokušao da ga PONIZI, Marko pobesneo: Hoćeš da pričamo koliko si PARA UTAJIO od Ivane?
Foto: Printscreen/Zadruga

pričao za ženu da je promiskuitetna

GORE MREŽE ZBOG RATA ŠA I ĐEDOVIĆA! Reper pokušao da ga PONIZI, Marko pobesneo: Hoćeš da pričamo koliko si PARA UTAJIO od Ivane?

Stars -

Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša već danima ratuju na društvenoj mreži Instagram, a danas je usledila nova runda obračuna.

Naime, Ša je uputio prozivke na račun Đedovića, koji je na svoj Instagram stori okačio Markovu fotku iz "Zadruge" gde čačka nos u nameri da ga ponizi.

- Vidi, mama, zlato - napisao je Ša koji je malo nakon toga obrisao stori. Marko Đedović je brutalno odgovorio na ovu reperovu prozivku:

Marko Đedović
foto: Printscreen

- Uh, ako je to najstrašnije što si Šarovu našao o meni, onda je to top! Juuu, čačka neko nos ko ima probleme sa devijacijom i alergijom. A šta da krenemo malo sa tvojim istinama od kojih sam te štitio? - započeo je Đedović, a potom nastavio:

- Ovo je top što si okačio (ja sam super prošao), kada si za Ivanu mogao da pričaš da je promiskuitetna i da je bila sa likom za kog je radila pre tebe i da je bila klaberka? Ako nastaviš, idemo o utaji para od Ivane, koliko si sakrio i od koga? Hoćeš o tome? Hoćeš da uvališ porodicu u istragu? Hoćeš poligraf o tome? Pst, Šarov, znaš da ćeš izgubiti, ne k*rči se! Kontam da se malo sprdamo, ali znaš me, znam te - upozorio je Marko.

Marko Đedović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:43

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKICOM! Pao i poljubac, reper priznao da je bio ZABRINUT, a evo zbog čega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track