OVO JE MAJKA SANJE STANKOVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a zadrugarka je od nje NASLEDILA GENE, a evo kako IZGLEDA (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

vezana za majku

OVO JE MAJKA SANJE STANKOVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a zadrugarka je od nje NASLEDILA GENE, a evo kako IZGLEDA (FOTO)

Stars -

Zadrugarka Sanja Stanković objavila je zajedničku fotografiju sa majkom.

Sanja Stanković važi za jednu od najlepših zadrugarki, a iako je već dugo gledamo u rijalitiju "Zadruga", malo ko zna kako izgleda njena majka koja se retko pojavljuje u javnosti, a od koje je ona nasledila lepotu.

Sanja je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa majkom, a evo kako ona izgleda.

Podsetimo, Sanja je bila u romantičnoj vezi sa Matorim, koja se jedan period nastavila i van rijalitija, ali je pevačica i manekenka raskinula i u četvrtoj sezoni Uadruge ušla sama. Ubrzo se zaljubila u Anđela Rankovića, ali ta romansa nije dugo trajala. Najveća drama je nastala kada je posumnjala da je u drugom stanju i da čeka dete sa Filipom Carem, koji je rekao da će podržati Sanju da rodi i da će se brinuti o detetu, ali da neće da bude sa Stankovićevom, koja ipak na kraju nije bila u drugom stanju.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs

Bonus video:

00:04

SANJA STANKOVIĆ UHVAĆENA SA PEVAČEM: Rijaliti zvezda izašla u provod sa NJIM, ljudi sumnjaju da su ZAJEDNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track