ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A ONDA SE ODAO POROKU, UGOJIO 30 KG: Preživeo INFARKT za volanom, a evo šta sad RADI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Hobi

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A ONDA SE ODAO POROKU, UGOJIO 30 KG: Preživeo INFARKT za volanom, a evo šta sad RADI (FOTO)

Stars -

Pevač Nemanja Nikolić iz prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“ medijski nije aktivan već nekoliko godina. Previše slobodnog vremena usled pandemije nateralo je pevača da se posveti svojim hobijima. On je sa pratiocima na Instagramu podelio da ima afinitet i ka slikanju.

Folker je nedavno uzeo kičicu i platno i uradio svoju prvu sliku koju je nazvao „Feniks“.

- Još kao dete sam naučio da slikam, ali to nisam radio nekoliko godina, možda i deceniju. Znate, slikanje mogu da uporedim sa vožnjom bicikla, kad jednom naučiš, teško zaboraviš. Eto, konačno je došlo vreme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide. Preko dana slikam, noću pevam - izjavio je Nemanja.

Nenad se posvetio ribolovu, a često se na društvenim mrežama hvali svojim ulovom.

Podsetimo, Nemanja se tokom godina ugojio čak 30 kilograma, imao je problema sa porocima, učestvovao u rijalitiju Parovi, a pre pet godina doživeo je infakrt. Srčani udar je dobio kada je Nemanja bio za volanom, a s njim su bili supruga Slađana sa decom.

"Sva sreća pa sam na nogama, odnosno točkovima sve pregurao. Ko zna šta bi bilo da me je u snu uhvatilo. Uglavnom sam mislio da je kraj, ali hvala Bogu, živ sam svojoj deci i porodici. Lečiću se dok sam živ, nisam ni prvi ni poslednji", rekao je tada Nemanja.

Nemanja Nikolic
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/Grand onlajn

Bonus video:

00:29

ANI NIKOLIĆ NA NASTUPU POPUSTILE KOČNICE: Pevačica sela nasred bine u MINI haljini, publici POKAZALA gaćice i nameštala DEKOLTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja