Najnovije vesti

VODITELJKA IZ BOLNIČKE POSTELJE O OPERACIJI TUMORA DOJKE: Sve se desilo za 10 dana, slučajno sam saznala, a ovo mi je spaslo ŽIVOT
Foto: Printscreen

oporavlja se

VODITELJKA IZ BOLNIČKE POSTELJE O OPERACIJI TUMORA DOJKE: Sve se desilo za 10 dana, slučajno sam saznala, a ovo mi je spaslo ŽIVOT

Stars
09:39h

Voditeljka Milica Kon oglasila seiz bolnice nakon operacije prilikom koje je ostranila rak na dojci.

Iako o tome nije javno govorila, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vesti.

- Operacija je protekla savršeno, kao i celokupan boravak u KBC Bežanijska kosa. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor - napisala je voditeljka na Instagramu i objavila fotografiju iz bolničke postelje.

Milica Kon
foto: Printscreen

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima - rekla je Milica Kon, iscrpljena od operacije ali i dalje vedrog duha.

- Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - kaže voditeljka i naglašava:

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga.

Milica se još nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

- Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je Milica Kon.

Milica Kon
foto: Pritnscreen

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja