Najnovije vesti

PEVAČI PRE RIJALITIJA PEVALI ZA 300 €, A SADA UZIMAJU I DO 10.000 €! Nakon učešća u Zadruzi takmičarima vrtoglavo skočila cena!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, ATA images

zadruga diže cenu

PEVAČI PRE RIJALITIJA PEVALI ZA 300 €, A SADA UZIMAJU I DO 10.000 €! Nakon učešća u Zadruzi takmičarima vrtoglavo skočila cena!

Stars
11:51h

Veliki broj učesnika "Zadruge" bavilo se pevanjem i pre nego što su ušli u rijaliti, međutim, neki od njih su baš uspeli sebi da podignu cenu i kvalitetno iskoriste to što su bili mesecima pod budnim okom kamera.

Dragana Mirković, nastup, Crna Gora, nevreme
foto: Top Hill

Slobodan Radanović je definitivno neko ko je obeležio ne samo prvu sezonu već i ostale, jer njegove ime se stalno pominje. Njega je proslavilo to što je tadašnju ženu Kiju Kockar prevario s Lunom Đogani. Kako kaže, i dan-danas vuče traume iz te sezone, ali je on to sve ipak lepo unovčio. Kristina Kija Kockar, ali i Radanović, u nekoliko navrata su isticali da je njen tadašnji muž, iako je kvalitetan pevač, za nastup uzimao između 300 i 500 evra. Nakon izlaska iz rijalitija ta suma se znatno uvećala, otišla je na 3.500 evra, a sada pevač po nastupu zaradi od 6.000 do 7.000 evra, kako navodi naš izvor.

Luna Đogani, Slobodan Radovanović
foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Teodora Džehverović je takođe bila učesnica "Zadruge 1" i to joj se baš isplatilo. Pevačica je pre rijalitija, što se cene tiče, bila slična Radanoviću, a sada ga je, kako naši izvori tvrde, i prešišala. - Pre "Zadruge" uzimala je od 200 do 500 evra. Kada je izašla, to je skočilo na nekih 2.500 evra, i tako je bilo jedno vreme. Ona dosta ulaže u sebe i karijeru, sada zarađuje od 8.000 do 10.000 evra po nastupu. To ne treba da čudi jer je obožavaju i njeni nastupi su rasprodati, a na Instagramu je prati više od milion ljudi - rekao nam je izvor.

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Nino Čelebić, Goca Džehverović
foto: Emilija Jovanović, Damir Dervišagić

Poslednja sezona "Zadruge" takođe je bila ispunjena kvalitetnim pevačima koji pre rijalitija nisu vrteli zavidne cifre na nastupima, ali im je ipak ovaj format programa pomogao.

Mišel Gvozdenović, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Mišel Gvozdenović peva dugi niz godina, on se takmičio i u "Zvezdama Granda", gde je zauzeo peto mesto, ali čini se da do sada nije imao dovoljno medijskog prostora da iskaže svoj talenat, pa mu je ova "Zadruga" odlično došla. Kako izvor blizak estradi tvrdi, on je retko kad imao tezge koje su plaćene iznad 600 evra, dok se sada to znatno promenilo. Za manje od mesec dana, kada je Mišel napustio kuću u Šimanovcima, njegova cena je skočila čak na 2.500 evra.

Mišel Gvozdenović
foto: Nemanja Nikolić

Šuška se da je Sandra Rešić konačno dobila honorar dosledan takvom vokalu kao što je njen. - I ona je pevala za smešne pare. Nekada pomislim da je poniženje da ona peva za 500 evra, a neko ko nema sluha uzima pet puta više. Sandri je sada skočila cena, napravila je dobru reklamu i sada uzima između 1.500 i 2.500 evra - dodaje naš izvor.

Narod pita, Sandra Rešić
foto: Printscreen

Reperi su imali dobru cenu i pre rijalitija, pa im je ovo sada samo dodatno podiglo honorar.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Sredinom poslednje sezone "Zadruge" došlo je do rasprave kada je Vladimir Tomović ustao i rekao da je Vuk Mob najplaćeniji reper na našim prostorima, ali je Nenad Aleksić Ša skočio i istakao da ipak sebe smatra za "najskupljeg" repera u Srbiji. Priča se da su se njihovi nastupi pre rijalitija kretali od 3.000 do 4.000 evra, a da sada mogu da uzmu oko 5.000 evra po nastupu, govori izvor blizak reperima.

Vuk Mob, Vukadin Gojković
foto: Privatna Arhiva

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE
05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja