ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Slikarka MAKROU daje pola ZARADE! Pokondirenoj pretio bivši Otac!

abronoša vam otkriva

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Slikarka MAKROU daje pola ZARADE! Pokondirenoj pretio bivši Otac!

Stars -

Zdravo, dragi moji, prošle nedelje sam vam otkrila nekoliko ekskluzivnih priča i jedna od njih je vrlo brzo nakon moje kolumne postala jedna od glavnih tema u domaćoj štampi. Ako ste se pitali koju poznatu damu sam pre sedam dana oslovila kao Plavku, mislim da vam je sad jasno kad ste pročitali ko se razvodi. Htela sam da sačekam da prođe frka oko Slikarke i njenog pornića, pa da vam i ja otkrijem poneki trač o njoj. Godinama se ona probijala na javnoj sceni na sve legalne i nelegalne načine, ali najviše joj je pomogao jedna moćnik iz inostranstva. Javna je tajna da je kod njega boravila dugo u inostranstvu, gde se čak i prostituisala. On joj je plaća pesme, spotove, a zauzvrat je morala da bude i s njim i sa svim drugim muškarcima koje joj je nametao. U njegovom klubu je đuskala i zabavljala klijentelu sve dok nije ubola hit, a moćnik joj sad uzima pozamašan procenat s obzirom na to da je jedna od najtraženijih pevačica.

Između Pokondirene i njenog estradnog oca ne prestaje rat već decenijima, to ste sigurno ispratili. Čula sam da ju je nedavno Otac ucenjivao, i javno i preko zajedničkih prijatelja, da će ispričati sve o njenim oženjenim švalerima, nakon čega će pasti u vodu njena priča da je nevinašce i poštenjačina. Shvativši da Otac previše toga zna o njoj, Pokondirena je pristala na njegove uslove i povukla tužbe protiv njega, iako je ona trebalo da dobije milionske svote novca po presudama.

Meri je opet našla nekog bogataša, deviznog penzionera, s kojim se viđa već godinu dana. Nije joj dosta što mu izvlači sve pare, već se nameračila i na njegov stan u centru Beograda i sad ga nagovara da joj nekretninu prepiše. Ali starac ima opasnu ćerku, koja to neće tako lako dozvoliti. Imamo zajedničke poznanike i verujte kad vam kažem da će izbiti velika frka kad Meri shvati da ostaje bez stana. Onako pohlepna i gramziva sigurno će učiniti sve da ostvari svoj cilj, ali ovog puta neće se dobro provesti jer na suprotnoj strani ima opasne igrače. Za kraj da vam kažem da sam čula da je Oteta našla novog dasu, čovek ima četrdeset i neku i godinama je sarađivao s njom. Naravno, kriju se od javnosti, ali svi u njihovom okruženju znaju da su u vezi i o tome se otvoreno priča. Toliko za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

kurir.rs

Stars naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

02:26

GLOSSY LIČNO Gagi Đogani: Zbog ljubavi sam se popeo na banderu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track