00:14

GODINAMA SE NIJE POJAVLJIVAO U JAVNOSTI, A SAD ISPLIVAO SNIMAK SA SLAVLJA! Evo gde je Bata Zdravković i kako sad izgleda!

evo kako izgleda

DUGO SE NIJE POJAVLJIVAO U JAVNOSTI, A SAD ISPLIVAO SNIMAK SA SLAVLJA! Bio u rijalitiju i svi su brujali o AFERI Bate Zdravkovića!

Stars -

Pevač Bata Zdravković je osim muzičke karijere ostao upamćen i po učešću u trećoj sezoni "Farme" gde se spekulisalo da je bio u tajnoj aferi sa pevačicom Jovanom Pajić.

Bata Zdravković započeo je karijeru još kao mladić, 1989. godine snimio je prvi album, a javnost ga poznaje i kao odličnog imitatora, prvenstveno svojih kolega.

Bata Zdravković
foto: Printscreen

Međutim, on se pre nekoliko godina potpuno povukao iz javnog života, a sada se pojavio njegov snimak sa jedne privatne proslave gde je nastupao.

Naime, na snimku se vidi kako je okićen novčanicama, a u jednom trenutku lice mu je bilo prekriveno parama. Iako su se mnogi pitali kako on sada izgleda, Bata se nije mnogo promenio od trenutka kada je počeo da se bavi pevanjem pa do danas.

Bata Zdravković
foto: Printscreen

Podsetimo, Bata je 10 godina u braku sa suprugom Tatjanom sa kojom ima sina Uroša i ćerku Saru. Tatjana se godinama profesionalno bavila pevanjem, a kad su se njih dvoje upoznali ona je sa svojim bendom snimila album, da bi se nakon venčanja posvetila porodici i ostavila je muzičku karijeru.

Tatjana Zdravković
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:21

tea tairović novi snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track