NATAŠA JE CAR: Posle priče da su u vezi i nakon što je njegova bivša otpratila Bekvalčevu, Rasta otkrio šta misli o PEVAČICI!
Foto: ATA Images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NATAŠA JE CAR: Posle priče da su u vezi i nakon što je njegova bivša otpratila Bekvalčevu, Rasta otkrio šta misli o PEVAČICI!

Stars -

Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac pre nekoliko dana objavili su zajedničku pesmu, a reper je sada ispričao kako je došlo do saradnje sa atraktivnom pevačicom.

- To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao 'ajde da pravimo neku dobru muziku. Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demoe koje imamo i bukvalno kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas - rekao je Rasta.

Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir

On je dodao da je Nataša veliki profesionalac i da je oduševljen saradnjom sa njom.

- Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome - rekao je reper.

U njegovim spotovima često se pojavljuju jahte, ali u privatnom životu ipak je, kaže, malo drugačije.

- Imam barku, volim da se družim sa ribarima, to je posebna stvar. S jahtom ne mogu da priđu tamo gde mi priđemo sa barkom, a i jahti mi je dosta u životu - kazao je Rasta u u emisiji "Premijera".

Stefan Đurić Rasta, Nataša Bekvalac
foto: Damir Dervišagić, Kurir/Ljilja Stanišić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:40

ZAPALIO U DUBAI DOK ČEKA NANOGICU! RASTA I VOJAŽ snimaju spot na LUKSUZNOJ destinaciji: Reperi se oglasili na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track