00:19

DAĆU TI SVIH 300.000 €, SAMO NEKA SE PLAĆA! Posle priča da Ša daje Tari Ivanin NOVAC, reper napravio POMETNJU! (VIDEO)

ZAINTRIGIRAO JAVNOST

DAĆU TI SVIH 300.000 €, SAMO NEKA SE PLAĆA! Posle priča da Ša daje Tari Ivanin NOVAC, reper napravio POMETNJU! (VIDEO)

Stars -

Reper i bivši rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša dao je 50.000 evra kako bi platio ugovornu kaznu Tare Simov nakon diskvalifikacije, a sada je progovorio o velikoj količini novca koju tek planira da da.

On se, naime, u razgovoru sa Tarom osvrnuo na natpise pojedinih medija koji, otkako ga je Marko Đedović raskrinkao u emisiji "Narod pita" i obelodanio da je reper prilikom razvoda utajio određeni deo novca, kako ne bi morao da ga deli sa suprugom Ivanom, budući da je isti stečen u braku.

Marko Đedović, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Sonja Spasić, Nikola Anđić

Mediji ovih dana spekulišu da je reč o sumi od čak 300.000 evra što je, na sebi svojstven način, Ša prokomentarisao tokom vožnje sa Tarom.

"Nisam tužibaba! Neka pišu, neka k*njaju, moje je da ne čitam i da ignorišem. Izneverovao sam da sam prevario nekog za 300.000 evra... Samo ne znam gde su tih 300.000 evra, mamu im j*bem... Gde smo ih zakopali", pričao je Ša, pa se našalio sa pratiocima na Instagramu:

"Javiću ti, daću ti svih 300.000 evra, ljubavi. Samo nek se plaća."

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

ŠA IMITIRAO TARU, ONA DOŽIVELA NAPAD LJUBOMORE DOK JE BIO KOD FRIZERA: Reper i Simova snimcima iz MAKEDONIJE zbunili javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track