NEMA KER ZA ŠTA DA ME UJEDE, TAKI JE PLATIO MORE! Maja Marinković ostala bez para zbog Janjuša: Nije me sramota da radim bilo gde!
Foto: Nemanja Nikolić

OGORČENA

NEMA KER ZA ŠTA DA ME UJEDE, TAKI JE PLATIO MORE! Maja Marinković ostala bez para zbog Janjuša: Nije me sramota da radim bilo gde!

Stars -

Maja Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a letovanje joj je finansirao otac Radomir Marinković Taki jer je, kako kaže, ona ostala bez dinara.

Ona je otkrila da je u Crnu Goru stigla prošle nedelje i da uživa.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

"Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi verovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim", rekla je Maja, aludirajući na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Na pitanje da li je spremna da se negde zaposli i zaradi pare, priznala je da je razmišljala o tome.

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

"Naravno da sam spremna da radim, ja ne bežim od posla, nije me sramota da radim bilo gde. Nego mi je krivo što sam celu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovde poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovde je ludnica", rekla je Maja.

Marinkovićeva je prokomentarisala i naglo zbližavanje Janjuša sa Anom Korać.

"Meni su njih dvoje tako smešni. On to sve radi da bi privukao moju pažnju, a ona je tu za sve muškarce da radi šta god oni požele. Tako i sa njim sad izigrava neku budalu, a ne zna koliko mi je jadna. Drago mi je što neko ne može da zaradi na osnovu svojih odnosa, pa sad mora na osnovu mene", završila je Maja.

Marko Janjušević Janjuš, Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/S.Telegraf

Bonus video:

00:10

MAJA ĆE POZELENETI OD MUKE: Janjuš uživa sa Anom Korać, pevaju i đuskaju u kolima dok je Marinkovićeva u Crnoj Gori! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track