PROŠLO JE 3 GODINE OD SMRTI MIŠE OGNJANOVIĆA: Sanja Papić objavila uspomene koje kidaju DUŠU, ćerka im je tad imala samo 9 meseci
Foto: Dragan Kadić

TUŽNO

PROŠLO JE 3 GODINE OD SMRTI MIŠE OGNJANOVIĆA: Sanja Papić objavila uspomene koje kidaju DUŠU, ćerka im je tad imala samo 9 meseci

Stars -

Bivša manekenka i model Sanja Papić je pre tačno tri godine ostala je bez supruga, beogradskog advokata Miše Ognjanovića.

Njen suprug je ubijen 28. jula 2018. godine ispred zgrade na Novom Beogradu i iza sebe je ostavio troje dece.

Sanja Papić, Dragoslav Miša Ognjanović
foto: Printscreen/Instagram

Sanja neretko objavljuje na svom profilu fotografije, snimke u znak sećanja na preminulog supruga. Advokat je sa manekenkom dobio ćerkicu Laru koja je imala samo devet meseci kada je on izgubio život.

"I dalje sam nema... I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad zivotom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28.07.2018. na našem kućnom pragu. 3 godine istraga stoji... Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha...", napisala je Sanja na Instagramu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

ŠABAN PREDOSETIO SOPSTVENU SMRT? Hasanu OČI PUNE SUZA na ivici da ZAPLAČE: Hteo sam da UMREM kad je rekao (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track