KRISTINA BEKVALAC POKAZALA S*KSI TELO NA IBICI! Posle drame u Cirihu, stilistkinja ipak uspela da se pridruži sestri!
Foto: Printscreen

stigla u španiju

KRISTINA BEKVALAC POKAZALA S*KSI TELO NA IBICI! Posle drame u Cirihu, stilistkinja ipak uspela da se pridruži sestri!

Stars -

Kristina Bekvalac je nakon drame koju je doživela kada je sa ciriškog aerodroma vraćena za Beograd jer je kod sebe imala nevažeći pasoš, ipak stigla na Ibicu. Tamo ju je sačekala sestra Nataša Bekvalac sa svojim saradnicima.

Kristina Bekvalac
foto: Printscreen

Pevačica na omiljenom ostvru sestara Bekvalac snima spot, ali i pored radnih obaveza imaju dovoljno vremena za provod i uživanje na plaži. I Kristina čim je stigla, navukla je kupaći kostim i odjurila na plažu. Ona je pokazala svoje izvajano telo koje uspeva da održi u top formi uahvaljujući ishrani koju jeoj je prepisala nutricionistkinja. I Nataša se pridržava specijalnog jelovnika, pa je prosto nemoguće odrediti koja je zgodnija. Svakako gde god da se pojave, seksi telima privlače pažnju i mnogi pogledi uprti su baš u njih. Obe su objavil efotke ukupaćem na svojim profilima na Instagramu i dobile pregrš lajkova i pozitivnih komentara.

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kristina se relaksira od stresa koji je doživela i suza koje je prolila jer joj se desila situacija koju nije mogla ni da zamisli. Podsetimo, kako su preneli mediji, ona je na put pošla s pasošem koji je istekao pre godinu dana, a važeća putna isprava joj je ostala kod kuće. Greškom je ponela onu sa kojom nikako ne može da putuje, a pitanje je kako je uspela uopšte da se ukrca u avion za Cirih. Ona se vratil aza beograd, uzela ispravan pasoš, kupila novu avionsku kartu i otišla na Ibicu za koju ističe da je najidealnija destinacija na svetu.

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:28

NATAŠA BEKVALAC OTIŠLA NA IBICU, TU SE PRE 4 GODINA UDALA ZA LUKU! Pevačica otputovala i odmah se oglasila, evo sa kim se provodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track