SANJA MARINKOVIĆ PONOVO RAZBESNELA JAVNOST! Objavom o požarima u Turskoj ŠOKIRALA, naišla na osude: Neka joj neko UZME MOBILNI!
Foto: Printscreen, Kurir

neverovatno

SANJA MARINKOVIĆ PONOVO RAZBESNELA JAVNOST! Objavom o požarima u Turskoj ŠOKIRALA, naišla na osude: Neka joj neko UZME MOBILNI!

Stars -

Voditljka Sanja Marinković nalazi se u Turskoj, gde trenutno bukte požari, a novom objavom ponovo je šokirala javnost i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Sanja je na Instagramu podelila fotografiju koju je uslikala dok je u večernjim satima odmara na terasi hotela, a noge je podigla na ogradu. To nikome ne bi bilo toliko čudno, da se u pozadini ne vidi požar koji se ne smiruje, a uprkos tome Sanja je ovu sliku objavila uz naglašavanje da je želela da podeli "pogled s njene terase".

- Nažalost požari još traju (više od 36 sati). Pogled sa naše terase na šume Manavgata - napisala je Sanja, a usledile su burne reakcije na Tviteru.

- Aj nek' neko oduzme mobilni Sanji Marinković, jako je neprijatno - glasio je jedan od komentara.

- Jes da se nažalost piše spojeno, ali jasno mi je da je to najmanji problem ove praznoglavke - dodao je jedan tviteraš.

Inače, Sanja se pre nekoliko dana našla u centru skandala kada je slikala gojazne žene na plaži.

- I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu negativnih komentara.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:28

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track