CECA ILI PERSA, ISTO JE, ZOVEM ONE KOJI SU MENE ZVALI! Goca nije bila na Veljkovoj svadbi, a sad otkrila sve o GALA PROSLAVI!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

otkrila kada se bojana porađa

CECA ILI PERSA, ISTO JE, ZOVEM ONE KOJI SU MENE ZVALI! Goca nije bila na Veljkovoj svadbi, a sad otkrila sve o GALA PROSLAVI!

Stars -

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da će venčanje njenog sina Mirka Šijana i njegove trudne verenice Bojane Rodić biti gala, a zatim je prokomentarisala i da li će pevačica Ceca Ražnatović biti među zvanicama na slavlju.

Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Printscreen/Instagram, Marina Lopičić

Goca je istakla da će venčanje i krštenje biti nakon što se njena snajka Bojana porodi.

- Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti. Neće biti intimnije, biće gala venčanje. Bojana za desetak dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu i sve - rekla je Goca.

Kako na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, inače Bojanine rođene sestre, Goca nije bila pozvana, otkrila je da li će ona na slavlje svog sina i snajke ipak zvati Cecu.

- To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je - rekla je pevačica.

Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Telegraf/M.M.

Bonus video:

00:31

SPREMNI ZA ULOGU RODITELJA! Mirko Šijan i Bojana Rodić čuvaju malog Željka, ponosna tetka podelila TRENUTKE iz Titela i ODUŠEVILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track