TEŠKO SE PRAŠTA SVIM ŽENAMA! Tea Tairović progovorila nakon EKSPLICITNOG SNIMKA koji je procurio u javnost, spomenula i BAKŠIŠ!
Foto: ATA Images

ISKRENA

TEŠKO SE PRAŠTA SVIM ŽENAMA! Tea Tairović progovorila nakon EKSPLICITNOG SNIMKA koji je procurio u javnost, spomenula i BAKŠIŠ!

Stars -

Pevačica Tea Tairović je dospela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći:

- Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu i samim tim, puno puta sam padala i ustajala - kaže ona.

Pored mnogobrojnih plesnih postignuća i nagrada koje je osvojila, Tea je uspela da se na fakultetu posveti psihologiji uprkos tome što je paralelno gradila pevačku karijeru od koje danas živi.

- Teško se prašta svim ženama, ja sam po prirodi optimista ali je realnost takva… posebno ako ste obrazovani, elokventni i ako sa vama ne može lako. Kad ne mogu da vam nađu manu u poslu onda krenu da ih izmišljaju ali i to treba damski izdržati - objasnila je pevačica.

Pevačica ističe i da se uspešnim ženama uspeh retko prašta.

- Teško se prašta svim ženama, ja sam po prirodi optimista ali je realnost takva… posebno ako ste obrazovani, elokventni i ako sa vama ne može lako. Kad ne mogu da vam nađu manu u poslu onda krenu da ih izmišljaju ali i to treba damski izdržati - objasnila je pevačica za "Espreso".

Nedavno je dobila nadimak 'Kraljica bakšiša', ovim putem je otkrila da li joj to laska ili pak ne.

- Ne priznajem nadimke koje mi daju mediji, već isključivo publika. Ukoliko me i publika zove ovako, to je za mene svakako onda pozitivna stvar i nemam ništa protiv toga jer je bakšiš nešto što ljudi daju iz čistog zadovoljstva - zaključila je pevačica.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:22

TRUDNIČKI STOMAK EKSPLODIRAO KAO BOMBA I TAKO JE TEA DOŠLA NA SVET: Hit snimak Mije i Bojana doveo fanove do suza od SMEHA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track