NIJE MI PLATILA PESMU, NEĆU DA PREĐEM PREKO OVOGA! Pevač OPTUŽIO BRESKVICU, njene reči zbunile sve: To je ČISTO zezanje!
Foto: Printscreen/TikTok

SKANDAL

NIJE MI PLATILA PESMU, NEĆU DA PREĐEM PREKO OVOGA! Pevač OPTUŽIO BRESKVICU, njene reči zbunile sve: To je ČISTO zezanje!

Stars -

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica izneverila je saradnike, sudeći po strani priče pevača i autora Stefana Dimitrijevića Leona. Do problema je navodno došlo, kada je pesma koju je Leon radio procurela u javnost.

Anđela Ignjatović, Breskvica
foto: Printscreen/Instagram

Breskvica se oglasila i rekla da joj ta pesma nije ni bila u planu za objavljivanje:

- Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam - napisala je ona, što je posebno iznerviralo Leona koji je na njoj vredno radio mesecima, prenose mediji.

- Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma "Sama" koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja - započinje priču Leon i otkriva kako je uopšte došlo do njihove saradnje:

- Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat "Sama", koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja - otkriva pevač.

Leon ističe da je to veoma neprofesionalno sa njene strane i da za pesmu nije platila, iako je snimila.

- Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve "zezanje". Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari - izneo je Stefan Dimitrijević Leon.

Anđela Ignjatović, Breskvica
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Srbijadanas

Bonus video:

00:18

BRESKVICA NEPREPOZNATLJIVA! Pevačica šokirala transformacijom, isplivao snimak, više ne IZGLEDA ISTO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track