KURIR OTKRIVA TAJNU STANKOVIĆEVOG BORAVKA U MANASTIRU! Monah iz Podmaina poručio: Milan nije naš iskušenik!
Foto: Printscreen

ekskluzivno

KURIR OTKRIVA TAJNU STANKOVIĆEVOG BORAVKA U MANASTIRU! Monah iz Podmaina poručio: Milan nije naš iskušenik!

Stars -

Milan Stanković nije postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve. Ovo tvrdi jedan od monaha pomenutog manastira nakon što je u medijima odjeknula vest da je pevač postao sabrat u ovom primorskom manastiru, kao i da planira da svetovni život i odeću zameni monaškom odorom.

Milan Stanković
foto: Damir Dervišagić

Jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio nam je da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama.

Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je - istakao je ljubazni kaluđer.

manastir podmaine
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:17

BRENA PRODALA GRAND, PA OTPUTOVALA! Pevačica uživa u ČISTOM luksuzu, evo gde je sad otišla sa Bobom! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track