TARA ZADOBILA VIŠESTRUKE POVREDE U UDESU? Simova priznala da nema DOZVOLU, oglasio se Ša nakon što je slupan auto vredan 100.000 €
Foto: Nemanja Nikolić

neverovatno

TARA ZADOBILA VIŠESTRUKE POVREDE U UDESU? Simova priznala da nema DOZVOLU, oglasio se Ša nakon što je slupan auto vredan 100.000 €

Stars -

Tara Simov bivša učesnica rijalitija imala je saobraćajnu nezgodu i slupala automobil svog momka, repera Nenada Aleksića Ša koji vredi 100.000 evra. U automobilu sa njom je tokom saobraćajne nezgode bila navodo i njena drugarica.

Tara je priznala da nema vozačku dozvolu, a reper nije hteo da detaljno komentariše nastalu situaciju.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Istina je da vozim bez vozačke dozvole, vozim bez dozvole godinama. Ne ugrožavam ničije živote, ne bahatim se po ulicama, prosto kada mi nešto treba da odem do radnje ili slično normalno da ću da sednem u automobile kada već umem da vozim. Mislim da je bezazleno na primer na autoputu kada je otvoren put da sednem za volan i vozim. Rekla sam kome smeta što vozim bez dozvole neka me tuži, polagaću u budućnosti ali za sada je ovako - izjavila je Simova.

Nenada se takođe oglasio i nije želeo da kometariše situaciju:

- Ako se ne javljam, ne javljem se. Logicno - a ni nakon narednog poziva nije imao opširniji odgovor jasno uznemiren i besan:

- Ne dajem nikakve intevjue - zaključio je Ša.

Inače, Tara je navodno usled udesa zadobila povrede kičme i potres mozga.

Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Kurir.rs/Blic/Alo

Bonus video:

00:06

TARA SIMOV OPASNOST NA PUTEVIMA: Rijaliti učesnica kroz NASELJENO MESTO jurca MEČKOM 100 NA SAT! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track