ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA DETALJE BRUTALNE PLJAČKE U BEOGRADU! Bivša zadrugarka UPLAŠENA i na LEKOVIMA: Bitno je da sam ŽIVA I ZDRAVA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA DETALJE BRUTALNE PLJAČKE U BEOGRADU! Bivša zadrugarka UPLAŠENA i na LEKOVIMA: Bitno je da sam ŽIVA I ZDRAVA!

Stars -

Aleksandra Nikolić noćas nakon izlaska sa drugaricom brutalno je napadnuta u Beogradu, a tokom napada zadobila je i povrede po rukama.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Zadruga

Aleskandra se sada oglasila i otkrikla detalje ovog nemilog događaja.

- Jako sam uplašena, nisam spavala celu noć, morala sam da popijem nešto za smirenje da bih mogla oči da sklopim na par sati. Uznemirena sam. Nije mi važna materijalna vrednost, sa sobom sam imala samo neke sitnice i novac, sva sreća u torbici nisam imala dokumenta, a telefon sam držala u ruci. Torbicu sam dobila na poklon od drugarice, to mi je emotivna vrednost. Ali nema veze, bitno da sam živa i zdrava - rekla je Nikolićeva.

- Jutros sam osetila da me peče ruka, primetila ogrebotinu i crvenilo od verovatno rajsfešlusa koji mi je odrao kožu prilikom naglog otimanja. Sad se plašim sama da idem ulicom bukvalno - izjavila je Aleks.

Zadruga 4, Zadruga, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track