NJOJ GOVORE DA JE ISTA NATAŠA BEKVALAC: Jednu sestričinu pevačice znate svi, druga se ne pojavljuje često, a prava je BOMBA (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

DRAGANINA NASLEDNICA

NJOJ GOVORE DA JE ISTA NATAŠA BEKVALAC: Jednu sestričinu pevačice znate svi, druga se ne pojavljuje često, a prava je BOMBA (FOTO)

Stars -

Ćerka Dragane Bekvalac Sara postala je popularna kada je pod pseudonimom Zoi počela da objavljuje pesme, a malo ko zna da Zoi ima i stariju sestru Teodoru.

Iako je starija ćerka Dragane Bekvalac, Teodora Šekularac u medijima manje prisutna, ona već godinama uspešno gradi muzičku karijeru, baš kao i njena sestra Sara.

Dragana Bekvalac
foto: Printscreen Instagram

Iako se muzički pravci kojima se bave donekle razlikuju, Sara i Teodora jedna su drugoj bezrezervna podrška i uvek su spremne da razmene savete o poslu.

Teodora, koja se već godinama bavi muzikom, a talenat za pevanje je nasledila od tetke Nataše, ima još jednu veliku strast, prema konjima. Ona se profesionalno bavi jahanjem, a često je možete videti na hipodromu, gde se takmiči na konjičkim trkama.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:11

ĆERKA ANE NIKOLIĆ PROSLAVILA 4. ROĐENDAN! Pevačica naslednici priredila PRAVU BAJKU, torta na 3 sprata, a ona kao PRINCEZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track