OSMAN KARIĆ UGOSTIO KRISTIJANA U VILI NA ZVEZDARI! Stavili tačku na priče o RIVALSTVU, a OVA FOTKA govori više od 1000 reči (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nikad bolji

OSMAN KARIĆ UGOSTIO KRISTIJANA U VILI NA ZVEZDARI! Stavili tačku na priče o RIVALSTVU, a OVA FOTKA govori više od 1000 reči (FOTO)

Stars -

Za višegodišnji sukob između Kristijana Golubovića i Osmana Karića saznalo se tokom Kristijanovog ućešća u rijalitiju, a ako je suditi po njegovoj poslednjoj objavi njih dvojica jedno drugome ne zameraju više ništa.

Naime, Kristijan je posetio Osmana u njegovoj vili na Zvezdari, a fotografiju je podelio na društvenoj mreži Instagram.

Njih dvojica su pozirali zagrljeni i nasmejani, a nema sumnje da su sada zakopali sve ratne sekire.

Kristijan Golubović, Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Osman je nedavno otkrio sve o sukobu sa Kristijanom.

- Sa Kristijanom sam se igrom slučaja potukao tri ili četiri puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam jedan od retkih koji je uopšte smeo da mu se suprotstavi - dodao je Karić.

- Mnogi od tadašnjih krimosa nisu smeli pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak se i šlihtali. U vezi braće Manojlović, koje Kristijan često spominje, ja lično mogu da kažem samo reči hvale, bili smo kao braća, mislim da je i Kristijan bio jedno vreme, ali se među njima desio razvod u koji ja ne bih da zalazim - nastavio je izlaganje Osman.

- Kristijana poštujem i cenim, pogotovo od poslednje "Zadruge", gde je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog. Hvala od srca - zaključio je Karić.

Osman Karić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

KRISTIJAN I KRISTINA NERAZDVOJNI! Pevačica se TOP sredila, Golubović ne zaostaje, a evo gde su GOLUPČIĆI otputovali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track