FEMI SA TVITERA U PROBLEMU! Kostića prijavio za seksualno UZNEMIRAVANJE, tužio AJFONKU, Davida pozvao na megdan, a sad PREBIJEN!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zvezde Granda, Sonja Spasić, Privatna Arhiva

ŠOKANTNO

FEMI SA TVITERA U PROBLEMU! Kostića prijavio za seksualno UZNEMIRAVANJE, tužio AJFONKU, Davida pozvao na megdan, a sad PREBIJEN!

Stars -

Vojislav Bajić koji je u žižu interesovanja došao nakon što je pre više od dve godine prijavio policiji Darka Kostića za seksualno uznemiravanje, prebijen je prošle nedelje na kućnom pragu u Beogradu.

Kako nam se požalio, poznati Femi Star sa Tvitera je napadnut pre nekoliko dana kada se vraćao iz provoda kući. Tada je nepoznata osoba izletela iz automobila i nanela mu telesne povrede. U prilog tome svedoči fotografija koju nam je dostavio, a na kojoj se vide modrice i ogrebotine. On je slučaj prijavio policiji.

Vojislav Bajić
foto: Privatna Arhiva
Vojislav Bajić
foto: Privatna Arhiva

Inače, Vojislav je često na meti javnih ličnosti. Starletu Tijanu Ajfon je tužio za uvredu, a sa Đorđom Davidim je ušao u rat na Tviteru gde je roker pozvao na megdan.

Vojislav pokazao rane
Vojislav pokazao ranefoto: Privatna Arhiva

Inače, Vojislav, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, voli luksuzan život, egzotična putovanja, markiranu garderobu, a često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija.

Vojislav Bajić propagira luksuzan način života na društvenim mrežama
Vojislav Bajić propagira luksuzan način života na društvenim mrežamafoto: Privatna Arhiva

U izjavi koju je dao za Kurir, kaže da strahuje za život.

- Ja sam u strahu za svoju bezbednost. Opala mi je kosa u pečatima od straha koji sam pretrpeo. Ko će da me zaštiti, ako se isto ponovi. Nadležni ignorišu moj slučaj. Ovo nije šala. Molim sve institucije da reaguju i otkriju ko je napadač - rekao je Bajić.

Kurir.rs, foto: privatna arhiva

Bonus video:

02:40

Pevac Lepi i njegov drug Miladin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track