NIKOME NISAM PARAVAN! Filip Car otkrio istinu o odnosu sa MAJOM I JANJUŠEM: Tužne su stvari koje su se desile između nas dvojice!
Foto: Nemanja Nikolić

haos u trouglu

NIKOME NISAM PARAVAN! Filip Car otkrio istinu o odnosu sa MAJOM I JANJUŠEM: Tužne su stvari koje su se desile između nas dvojice!

Stars -

Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, danima je u žiži interesovanja zbog svog misterioznog odnosa sa Majom Marinković. On je prokomentarisao i u kakvim je odnosima sa Majinim bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem.

Filip Car
foto: Nemanja Nikolić

- Nismo razgovarali ni jednom, sreli smo se, ali se nismo ni pozdravili... Tužne su neke stvari koje su se desile između nas dvojice, ja ih prvi nisam uradio. Nikome nikad nisam paravan bio! Ja sam sa Majom prijatelj, volim se družit s njom kao i u Zadruzi, sada smo još bliži pašemo si u druženju. Oboje smo iskreni! Možda i moji postupci nisu nekad najispravniji, ali nikad ne povređujem ljude prvi, a kada me povrede ili izdaju znam bit svakakav - govorio je Car i nastavio:

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Pink TV

- Nemam baš vremena za pratit više te gluposti. Idem danas kod rodbine u Novi Sad i malo više ću tamo boraviti. Tužan sam jer ne mogu u Hrvatsku... Čekam da mi prijatelji dođu, a najviše čekam Bruna. On ovih dana treba doći, moram s njim razgovarati... On me jedini može usmeriti i njega jedinog poslušam, on mi je kao drugi otac - zaključio je Filip Car.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:04

SANJA STANKOVIĆ UHVAĆENA SA PEVAČEM: Rijaliti zvezda izašla u provod sa NJIM, ljudi sumnjaju da su ZAJEDNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track