GRAND PREVARA! LUKAS: Viđao sam da Popović plaća u kešu! A, evo šta je Šerifovićka priznala Mirkoviću, ŠOK!
Foto: Printscreen, Kurir, Nemanja Nikolić, screenshot youtube N1, Damir Dervišagić

PRODUKCIJA UTAJILA POREZ

GRAND PREVARA! LUKAS: Viđao sam da Popović plaća u kešu! A, evo šta je Šerifovićka priznala Mirkoviću, ŠOK!

Stars -

Klupko je počelo da se odmotava toliko da smo došli do toga da je Grand produkcija, koja posluje u sklopu Junajted medije u vlasništvu Dragana Šolaka, utajila porez

Prašina koja se podigla nakon što je Kurir pokrenuo temu o basnoslovnim honorarima koje Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Jelena Karleuša i Viki Miljković dobijaju kao stalni članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i dalje se ne spušta.

žiri, Zvezde Granda, grand
foto: Promo

Klupko je počelo da se odmotava toliko da smo došli do toga da je Grand produkcija, koja posluje u sklopu Junajted medije u vlasništvu Dragana Šolaka, utajila porez, o čemu je naš list juče pisao. U vrzino kolo iz kojeg očigledno ne mogu da izađu upleli su se tako što su sami sebe demantovali saopštenjem u kom navode da članovi žirija u ovom takmičenju nemaju ugovore s produkcijom, zaboravljajući da je doskorašnji suvlasnik Granda Saša Popović pre dve godine izjavio da Karleuša ne sedi za džabe u žiriju i da je za to odlično plaćena.

Aca Lukas, Lukas
foto: Dragana Udovičić

Tokom jučerašnjeg dana kontaktirali smo sa brojnim pevačima sa estrade, međutim, samo su Aca Lukas i Elma Sinanović imali petlju da javno govore na ovu temu:

- S obzirom na to da nikada nisam bio plaćen od strane Saše Popovića i Granda, moj producent Saša Mirkovića i ja smo pokrenuli tužbu protiv Granda u iznosu od devet miliona evra za sve zloupotrebe mog lika i dela u takmičenju "Zvezde Granda". Viđao sam da Popović isplaćuje kešom mnoge pevače, da li je plaćao porez ili ne, to ne znam - rekao je Lukas, a njegov producent je dodao:

- Godinama unazad Grand, Popović, kao i sadašnji vlasnik Šolak izrabljuju pevače tako što imaju ugovore s njima koje su potpisali pre ulaska u takmičenje. Radi se o tome da se fiktivno potpiše dokument na 100 ili 1.000 evra, i na to plate porez, a sve ostalo isplaćuju na crno, odnosno u kešu, što se odnosi i na članove žirija. To mi je svojevremeno pričala Marija Šerifović, koju sam lično ja ubacio u „Zvezde Granda“ 2015. emisiju - objasnio je on.

Suđenje u toku

Prevarena je i Sinanovićeva, koja se sudi sa Grandom i Popovićem. - Imam jako loše iskustvo sa Grandom i Sašom Popovićem, što je poznato, trenutno ne znam šta se dešava kod njih, niti me zanima, ali mogu da kažem da je on jedan prevarant i stojim iza toga. Meni je dužan mnogo para, a ako je meni dužan, verovatno je i državi. Ne pratim to takmičenje, niti me ta kuća interesuje. Mi smo na sudu i čekam da se to završi kako bi mi vratio ono što meni pripada - zaključila je ona.

Ekipa Kurira, foto: privatna arhiva, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

stampano izdanje 16.08.2021.
foto: Kurir

Bonus video:

00:06

MARINA VISKOVIĆ NA NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU! Pevačica rešila da vadi VIŠAK iz usana, obratila se pratiocima sa KLINIKE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track