JANJUŠ MOLIO DŽASTINA TIMBERLEJKA I ARNOLDA ŠVARCENEGERA ZA POMOĆ! Bivši zadrugar šokirao, a ovako je potkačio repera Ša! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

HIT

JANJUŠ MOLIO DŽASTINA TIMBERLEJKA I ARNOLDA ŠVARCENEGERA ZA POMOĆ! Bivši zadrugar šokirao, a ovako je potkačio repera Ša! (FOTO)

Stars -

Marko Janjušević Janjuš je ujedno šokirao i nasmejao svoje pratioce kada se na društvenoj mreži Instagram pokazao da se javio čuvenoj Madoni.

Malo nakon toga, Janjuš je odlučio da se javi i pevaču Džastinu Timberlejku i glumcu Arnoldu Švarcenegeru, potkačio je i Nenada Aleksića Ša.

"Ćao brate moj, kako si? Nismo se viđali ima siguirno 4 godine, sramota! Ako budete dolazili na odmor da svratitet ovamo. Slušaj ovamo, onaj moj drug Nenad Aleksić Ša (Sha kao šampita) voleo bi da snimi neki duet sa tobom, možeš li da ga ubaciš zbog mene bar dve pesme da odradite. Da pomognemo momku, dobar tj. staršan dečko brate moj. Hvala i pozdravi sve tamo", uputio je Janjuš ovu poruku Džastinu.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Nakon toga, Janjuš se obratio i Švarcenegeru.

"Izvini na uznemiravanju, ali samo da ti kažem da te mnogo volim i ti si obeležio moje detinjstvo, hvala ti na tome. Nego da pređemo na stvar. Imam jednog doborog prijatelja koji je ambiciozan i popularan u Srbiji, da li bi mogao da ga negde malo proguraš tamo u Americi, sigurno imaš neke veze. Baš ti bi bio zahvalan. Možeš da pogledaš njegov profi, zove se Nikola Orozović. Jedno veliko hvala od porodice Janjušević, želim da mu pomognem", napisao je Janjuš i namsejao sve.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:13

OVAKO SU SREDILI SOBU U SURČINU ZA SINA NASLEDNIKA! Mirko i Bojana svaki detalj sa pažnjom ODABRALI, a bebino ime svuda UGRAVIRANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track