CECA OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA GOCOM BOŽINOVSKOM! Priznala da li su u svađi, a jedno je uopšte ne POGAĐA!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

iskrena

CECA OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA GOCOM BOŽINOVSKOM! Priznala da li su u svađi, a jedno je uopšte ne POGAĐA!

Stars -

Pevačica Ceca Ražnatović više og pola godine uživa kraj partnera Bogdana Srejovića, koji joj daje vetar u leđa, te joj je velika podrška u poslu kojim se bavi. Ceca je otkrila da joj je prilikom odabira partnera važno da ima iste poglede na svet kao i ona.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

- Kod nas važi pravilo kao i svuda na Balkanu, da familiju ne možeš da biraš jer je to ono što ti je bog dao, ali zato možeš prijatelje i partnere. Njih biraš po ličnom senzibilitetu ili ličnoj prirodi. Da tražiš osobu koja je slična tebi - rekla je Svetlna Ražnatović, pa dodala:

- Ne verujem u ono suprotnosti se privlače. Ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto, morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

U medijima se poslednjih dana spekuliše kako nije u dobrim odnosima sa kolegicnom Gocom Božinovskom, koja je nedavno dobila unuka, a na slavlju se nije pojavila Ceca. Ona je demantovala da je u lošim odnosima sa Božinovskom:

- Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti podrazumeva to da moramo da stalno ručamo i pijemo kafu. Goca je žena koja ima ogromu karijeru, te njoj ne treba niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interusuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo Goca i ja u svađi. Sve je u redu.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/Blic/M.M.

Bonus video:

00:13

CECA SA DEČKOM OTPUTOVALA NA MORE! Bogdan POKAZAO kako uživa sa DEVOJKOM, osmeh ne skida sa lica, sve mu je POTAMAN! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja