04:54

ZORANA PAVIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA ISIDORE BJELICE: Mislila je da joj je bolest data od Boga kao duhovni zadatak!

EMOTIVNO

ZORANA PAVIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA ISIDORE BJELICE: Mislila je da joj je bolest data od Boga kao duhovni zadatak!

Stars -

Dok se mnogi leti odmaraju, putuju, idu na koncerte, pevači su ti koji moraju da rade. Da li je najbolje leti raditi ili odmarati pitali našu današnju gošću u Pulsu Srbije, pevačicu Zoranu Pavić.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

- Godinu dana nismo bili u mogućnosti da radimo, smatram da su sve moje kolege kao i ja jedva čekali da krenemo sa nastupima. Od muzike nikada ne mogu da se umorim, ja sam satkana od energije, čak i kada odmaram meni to postane dosadno posle 3 dana. Uživam u svom poslu. Publika je opuštena, nisam videla da se suzdržavaju zbog korone - rekla je pevačica.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Nedavno je bila godišnjica smrti Isidore Bjelice, koja je bila velika drugarica sa Zoranom Pavić.

- Iskoristiću gledanost vaše emisije da kažem da određen pomen treba da se odnosi na najužu porodicu, a ti ako nekoga voliš i ako je bio deo tvog života, ne moraš da poštuješ neke norme već da držiš uspomenu u sebi i da upališ sveću svaki put kad se nađeš u crkvi. Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, ova godina je bila mnogo tužna, puno ljudi nas je napustilo. Nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebale smo da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak - ispričala je Zorana Pavić.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:31

CECIN ZET SE BAŠ OTVORIO ZA LETOVANJE SA ANASTASIJOM: Noć košta čak 2.500 €, a imao je veliki razlog za to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track