EMINA POSLALA SANDALU IZVRŠITELJE, ON JOJ UZVRATIO TUŽBOM! Otkriveno koliko novca MUSTAFA daje pevačici i deci!
Foto: Printscreen/Instagram

sude se

EMINA POSLALA SANDALU IZVRŠITELJE, ON JOJ UZVRATIO TUŽBOM! Otkriveno koliko novca MUSTAFA daje pevačici i deci!

Stars -

Emina Jahović i Mustafa Sandal su u novom ratu, prema pisanju turskih medija.

Emina Jahović
foto: Kurir televizija

Tamošnji mediji bruje o Emini i Mustafi i navode da je pevačica u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću, a da joj je on nakon toga uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije.

U pitanju je 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca, ali Emina je više puta navodila da ne dobija ništa već duži period, kao i da zna da je njen bivši suprug u dobroj finansijskoj situaciji uprkos pandemiji.

Novo suđenje zakazano je za novembra, a kako navode mediji, Mustafa će tražiti da se smanji iznos koji bi trebalo da plaća.

Emina Jahović
foto: Kurir televizija

Mustafa Sandal je ranije izjavio da je pomagao Emini posle razvoda, ali da je shvatio da zarađuje više od njega zahvaljujući i kozmetičkoj liniji koju je pokrenula, pa je prestao.

Takođe, planirao je da proda vilu u kojoj su živeli on i Emina sa sinovima, ali je kupac odustao, pa luksuznu nekretninu sad iznajmljuje za 70.000 lira. Ta novčana sredstva ležu mesečno na Eminin račun.

Sandal je navodno trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranja vozila i plate za vozača, zdravstvenog osiguranja dece i da dodatno plaća 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra). Emina ga je tužila jer joj 26 meseci nije platio alimentaciju, nakon čega je Mustafa navodno zatražio starateljstvo nad sinovima nazvavši Eminu "nemarnom majkom".

Emina Jahović
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/S.M./Habertuk

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track