CELU NOĆ SAM KOPALA PO KANTI! NERVOZNA SAM, AGESIVNA I OPASNA PO OKOLINU: Poruke Nataše Bekvalac na Instagramu sve digle na NOGE
Foto: ATA images

ostavlja pušenje

CELU NOĆ SAM KOPALA PO KANTI! NERVOZNA SAM, AGESIVNA I OPASNA PO OKOLINU: Poruke Nataše Bekvalac na Instagramu sve digle na NOGE

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac godinama je poznata kao strastveni pušač, ali se često odvikavala od ove navike. Ona je sada ponovo odlučila da prestane da puši, ali ju je to dovelo u neverovatnu nikotinsku krizu.

Pevačici se, očigledno, usled nedostatka cigareta, povećao apetiti pa se požalila pratiocima da je čak kopala i po kanti za đubre.

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu - napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.

- I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! - pisala je Bekvalčeva kojoj je očigledno bilo baš loše pa je nastavila.

Nataša Bekvalac
foto: Pritnscreen/Instagram

- Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete - smenjivale su se emocije da bi u jednom trenutku podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica.

- Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram - glasila je poruka upućena Hani na koju je ona odgovorila da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

kurir.rs

Bonus video:

00:14

LUDO SE ZABAVLJA U CRNOJ GORI: Nataša Bekvalac nazdravlja sa drugaricama, a onda u prvi plan stavila BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track